2000 WJ 4.7 150k, ZJ 5.9 167k
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
2000 WJ 4.7 150k, ZJ 5.9 167k
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Cidden saka mi bu.vallahi tebrik ederim arayip bulanida ..rahmi koc muzesinden cikartsak daha yuksek km de olurdu
38bin KM'de 5.2 var birtane benim bildiğim. Ama aramızda değil galiba
Beykoz'da bir villada yeÅŸil 5.2 var 96 model, 50000km'de orjinal
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeri burası olmasada konu son günlerde popüler olduğundan buraya yazmak istedim.İlk olarak kararsız kaldım ağzımı açsam mı açmasam mı diye,iki gün sonra bizden biri alır gelir niye söylemedim diye üzülürüm. Malum sitede 255032878 ilan numaralı Beyaz ZJ'nin kilometresi yaklaşık 115000km civarında geri çekilmiştir.Bindiğim ve bildiğim bir ZJ kendisi.
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
97 ZJ 5,2 170,000 de ne motor nede şanzıman sıkıntısız ve ellenmedi ,fakat yakında arka difi elletecez bu gidişle.
98 Avp. 5.2 şanzıman henüz ellenmedi elk. Parçalar değişti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi işte tramer vs.'den yararlanıyorsun. Bir de WJ için konuşuyorum mesela, aracımı iyi tanıdığım için, yarın öbür gün başka bi WJ baksam, koltuktan, direksiyon simidinden, tuşların beyaz yazılarından, tuşların tokluğundan vs. az buçuk anlıyorsun aracın durumunu. Ama tabi istisna dışı durumlar olabilir.
10-15bin kmye kadar bence çok fark edilmez kmnin çekilip çekilmedigi. Bizim Jeepler genellikle zamaninda zenginlerinin tepe tepe kullandığı arabalar.Şuan bahsettiğim ZJ mesela benim en son bildiğim 315-319bin km civarındaydı. Koltuklarına falan bakınca bariz belli bunda KM çekildiği. Ama plakasını degistirselerdi tanirmiydim diye düşünüyorum. Detayli incelesem tanırdım belki. Donanimliydi bu araba. BF Mud Lastikleri tavan sepeti vinci falan vardı. Söküp temiz asfalt jeepi yapmışlar
Problem de burada basimidan gecen bir olay, babam eski Amerikancidir, cabrio seebring bir arac almisti Ä°zmir de . Tramr sorunsuz, koltuk, direksiyon tuslar hersey 10 numara gel gelelim 45,000 km dusurulmus. Anlasilamayan Ä°stisnai durumlar var ksinlikle var, Ä°nsanin cani yaniyor
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
Evet, zamanında 85.000 - 100.000 Dolar bastırılp alınan araçlar bunlar. Onun için her zaman söylerim ; ZJ olsun WJ olsun ilk sahibinden almaya bakılır, veya başka bir deyişle bu araçlar ekonomik durumları yerinde, aracın meraklısı olanlardan alınır. Aracın garanti süresi dolduktan sonra bakımları Yetkili Servislere devam ettirilmiş olmalı, tamiratları yan sanayilerle değil orjinaller ile değişmiş olmalı, kapalı garajlarda muhafaza edilmiş ve kesinlikle de offroad camiasından uzak olmalı. Tabi ki hiç LPG de takılmamış olması aracı mükemmelleştirir.. Bu özelliklerde 250.000 km araç bile gönül rahatlığıyla alınabilinir. Ama yıllar boyu elden ele kucaktan kucağa dolaşmış, çaresizlikten imkansızlıklardan sanayi ara sokaklarında her tarafı kurcalanıp alt üst edilmiş, hiç bir güçlendirici donanımı olmdan bilinçsizce arazide yıpratılmış bir ZJ veya WJ alacağınıza hiç almayın uzak durun daha iyi, derim...
2000 LR td5 345bin küsür
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü