133bin milDSC_0116.jpg
133bin milDSC_0116.jpg
gidemediÄŸin yer senin deÄŸildir
Açıkçası, tanıdık ustalara baktırdım, kamera sokup baktık, çizikler çaprazdı. Rektifiye izine rastlamadık.
Küçük yağ kaçakları dışında ki onları da head gasket sealer tipi radyatörden konulan katkılarla kapatacağımı düşünüyorum... bulursam.
Onun dışında gidişinden memnunum, hele şu muayeneyi de atlatayım, flowmaster mı olur artık... bakacağım
Vay be güle güle kullanın 95 mi araç ?
BulmuÅŸtu derken... hani son buluÅŸuymuÅŸ gibi
Korkutmayın beni
93 Limited 4.0
Konu ayhanozturk tarafından (18.Mayýs.2016 Saat 14:35 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
93 Limited 4.0
Hocam bu araç 5.9 mu ? 96 model mi 95 model mi ? arada mı kalmış ne yapmış ? Güle güle kullanın
5.9 lar sadece 98 yılında uretildi araç 95 oncesi olup kaput değişmiş veya kaputun üzerine sadece ızgara yapıstırılmış olabilir.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Yapıstırma derken kaputa kanal açmış oturtmuş olabilir basit bir olay ve yahut 5.9 kaputu bulup onu uygulamış olabilir nihayetinde hepsi aynı
Kaput 5.9 kaputu.Tampon 96-98 kasa tamponu.Izgarada gene 96-98 ızgarası.Koltuklar ve kol dayama konsoluda 96-98 kasaya ait.Şaseden aradığınızda çıkan bilgi tabiki en doğru bilgi olmalı.Laredo veya limited hangisi anlamak biraz zor.Bildiğim kadarıyla..
facebook.com/jeepoffroadturkiye
instagram.com/jeepoffroadturkiye
Yavuzcan haklısın orjinal değil koltuk renkleri ve kol dayama konsol rengi gögüs renginden bariz şekilde farklı iç gögüs 93-95 model koltuklar tampon ve kol dayama 96-98 kaput 5.9
Kaput, ön tampon ve panjur aydınlatmalar v.s de hasarlı olduğundan değişim gerekmiştir. Görünüşe bakılırsa radyatör de değişmiş, çünkü 93-95 laredo'larda şanzıman soğutucusu dışta değil radyatör içindedir. ; 93 ' e 96 makyajı mantığı ile yola çıkılmış; kaput çıkma 5.9 denk gelmiştir, değişmişken de yan çıtalar ve tampon değişmiştir. koltuklar yüksek km. de çok yıprandığından (kumaş), denk gelen bir set ile değişmiştir.
Bana şase numarasının sadece 5. ve 6. ve 10. (kırmızı) hanelerinde ne yazdığını söyle ( örnek : 1J4FYN9P1SP123456 ), sana aracın kaç model olduğunu ve hangi model serisi ( Grand Cherokee (4x2), Grand Cherokee (4x4), Laredo, Limited ) olduğunu söyleyeyim.