Toplam 206 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Araçlarımızın Km leri hakkında..

Hybrid View

Üye ukymk55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Alıntı KARADAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1998 5.9 ZJ araca göre 133.000 ancak muayene kayıt verilerinde resimdeki bu mesajla karşılaşıyoruz. sizce de km ile oynanmışmıdır?.Daha önceki sahibi aldığında 113.000 km de, bana 129000 km de sattı.2015/8. ay (şayet kayıt verileri doğru ise tahminen 263.000 km de olması gerekiyor, ancak aracın iç döşemeleri ve motor performansı boya ve motor bölümü kablo soket ve diğer oem parçalara bakınca arac sanki 5 yaşında %90 parçası henüz sökülmemiş orjinal haliyle duruyor bu konuda söyleyecekleri olan arkadaşları dinliyorum lpg 20.000 km önce takılmış)Screenshot_2016-01-12-11-58-08.jpg
    araç 2013 yılında erken muayeneye girmiş.
    muhtemelen km ile oynayıp muayene ye soktular arabayı ve sonrasında sattılar.
    o tarihler arasındaki kullanıcıların tespiti yapılabilir. Dava açılabilir. aracın bedelini ve misli ile tazminatı alabilirsiniz sanıyorum. bu konulara hakim değilim ama benzer emsal davalar vardı. Sonuç alınabilir belki.

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BAĞCILAR İSTANBUL
    Alıntı ukymk55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç 2013 yılında erken muayeneye girmiş.
    muhtemelen km ile oynayıp muayene ye soktular arabayı ve sonrasında sattılar.
    o tarihler arasındaki kullanıcıların tespiti yapılabilir. Dava açılabilir. aracın bedelini ve misli ile tazminatı alabilirsiniz sanıyorum. bu konulara hakim değilim ama benzer emsal davalar vardı. Sonuç alınabilir belki.
    Ustat erken muayene sebebi lpg montaji araci aldigim sahis yaptirmisti montaji .bu konuyu onunlada konusmustuk araci aldiginda lpg mevcut degilmis kendisi yaptirmis. Araci galeriden almis arac kisa sure galeride kalmis o esnada galeri km ile oynamis olmali
    {{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}