Kızak süpermiş ama.
.
İyi montu pantolunu üst üste giydin de hadi botlarıda üst üste giyde görelim
hayırdır kutuba filanmı gittin kardeş.
Ãœzerindekilerle 5 kiÅŸi giydirilir.
Konu y-bsungur tarafından (25.Ocak.2016 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.
Babam dün akşam tekrar kötüleşti..., geceyi Gata'da geçirdik....,
bizim geliÅŸimiz bir hayli riske giriyor
Beatrix;26748]Babam dün akşam tekrar kötüleşti..., geceyi Gata'da geçirdik....,
Çok geçmiş olsun.
arkadaşlar geçen yıl böyle bir plan içinde iken bütün hazırlıklarımı tamamlamış bir sürü alışveriş yapmıştımsizlerden farklı bir otelde yer ayırtmıştım ancak ortak buluşmalar hayali içinde iken son 5 gün kala aracımı sattım( 1997 xj malum sitede satılık ilanında idi vatandaşın biri taaa maraştan kalkıp geldi aracımı aldı gitti) o kadar hazırlık plan heves hepsi çöpe gitti.Bi ara otomobille gitsem mi acaba? diye düşünmedim değil ancak keyifli olmayacağı düşüncesi ile rezervasyonu iptal ettirdim.Sizlerin o günlerdeki eğlenmiş olarak çektirdiğiniz resimlere bakarak hayıflanmadım desem yalan olur (Allah neşenizi hiç eksik etmesin)Hanım o ana kadar: ''sat bu arabayı, o arabaya benden fazla ilgi gösteriyorsun.'' deyip duruyordu.Araç satılınca 15 gün sanki yas tuttu.
Baskan gelmeyi o kadar arzu ediyirum ki hafta sonu misafirlerim geliyor uzaktan, bir hafta kalacaklar o yuzden sadec gonlum sizlerle olacak.iyi eylenceler diliyorum
{{{{JEEP GC 5.9 V8 daha ne olsun}}}}
Ergun abi cok gecmis olsun. Allah acil sifa versin,
Ergun abi acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2011 Nissan X Trail
ergun ağbi geçmiş olsun uzktayım ama yapabileceğim bir şey olursa bir telefon kadar yakınım