İlhan abi plakayı değiştirmedik ama umarım yokuşa sürmez maliye
ArkadaÅŸlar,
İstanbul içi için tüm taşıtlar vergisi Ümraniye'ye aktarılmış ve sadece orada işlem yapıyorlarmış, İstanbul'da farklı işlem yapan varmı dır ?
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
ArkadaÅŸlar,
İstanbul içi için tüm taşıtlar vergisi Ümraniye'ye aktarılmış ve sadece orada işlem yapıyorlarmış, İstanbul'da farklı işlem yapan varmı dır ?
salak vergi sistemi ve salak sigortalar birliği... aracımın marka modeline göre rakam belirtilmediği için 2. kez işyerimden izin alarak gittiğim vergi dairesinden elim yine boş döndüm.. araç jeep wrangler 97...sahara için fiyat belirtilmiş ancak benim ruhsatımda sahara yazmadığı için sigortalar birliğinden aracımın rakamını belirleyen ilave bir yazı istediler..
sabır diyerek çıktım..ailemizin şişko sigortacısından o evrakı bekliyorum..
eğer bir de sadece ümraniye ye geçti ise bu işler vay halime..200 lira indirim alıcam diye çektiğimiz sıkıntıya bak .... ve her sene bu salak dilekçeyi doldurup müracat etmek zorunda olmak.......
deliricem az kaldı
Kesinlikle...
Avrupa yakasından kalkıp gideceğiz birde işlem yapılmaz ise insan çıldırır yani.
Kesinlikle...
Avrupa yakasından kalkıp gideceğiz birde işlem yapılmaz ise insan çıldırır yani.
Istanbul Anadolu yakası bir hafta önce Kadiköy vergi dairesinden sorunsuz işlemlerini yaptirdim. Sadece önce dilekçe verilip kayit açiliyor ve ikinci kez gidiyordum. Sabah açildiginda gidince yardimci oldular, tekrar gitmem gerekmedi.
Kadikoy vergi dairesi Kadikoy carsidadir. Giriste hemen soldaki bankti.
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
Az once haberlerde eski araclarin vergisi artmali bu araclarin yakit tuketimi karbon salinimi fazla diye tartisiyorlardi.Boyle bir degisiklik olma ihtimali var mi ,ki varsa o kadar reno 12 veya sahinler ne olacak veya
Avrupadaki uygulama nasil acaba..
Bende bostancıdaki taşıtlar vergi dairesinde yaptırdım bir sorun çıkarmadılar.
arkadaşlar bugün ikitelli vd gidip indirimi kaptım kolay ve basit birkaç işlemden sonra aynı anda indirim yansıyor.Mudür benim ruhsatta 5900 grand cherokee yazıyor normalde başka şubeler LTD ibaresi olmadığı için ek belge istiyorlar yada ümraniye şubeye şutluyorlarmış ''önemli bir alan değil normalde problem yapılmaması gerekir vatandaşı mağdur etmemek gerekir teşvik edici inisiyatif kullanmak gerekir ancak bazı arkadaşlar hala eski memur zihniyeti ile devam ettikleri için işler ya çözülemiyor yada vatandaşı bezdirir bir hale getiriyorlar'' diye ufaktan bir serzenişte bulundu.IMAG0843_1.jpg
Bende yarın bu işi bitirmek için koşturucam bakalım sorun çıkacak mı, sadece aracın bağlı olduğu daire harici yapılmıyormu acaba ? Yada fax veya tahattüt kargo gibi ?
Bende yarın bu işi bitirmek için koşturucam bakalım sorun çıkacak mı, sadece aracın bağlı olduğu daire harici yapılmıyormu acaba ? Yada fax veya tahattüt kargo gibi ?
Burak fax mail gibi durumları kabul etmiyorlar araç sahibinin direkt başvurusu ıslak imzalı dilekçe şart.aracın bağlı olduğu şube kısıtlaması sözkonusu değil herhangi yakın bir vergi dairesi olabilir. İstanbul için söylüyorum farklı il plakalı araçlara hangi şartlar öngörülür bilemiyorum keşke dün sorup bilgi alsaydım.sıra falan söz konusu değil bankoda yapmıyorlar bu işlemi şef veya müdüre yönlendiriyorlar kendisi 5 dakika sürmeden işleminiz tamam ister veznede ister internetten şimdi ödeme yapabilirsiniz diyor hooop 250 tl cepte.
benim araç 06 plakalı ben geçen hafta yazıyı kargoyla göndermiştim bugün ödeme yaptım yıllık 1255 tl gözüküyor internetten ödeme yaptım evraklarınızı bir hafta önceden göndermiş olsanız koşturmaca yaşanmaz diye düşünüyorum
Arkadaşlar bugün işlemi hallettim, babamın üzerine olmasına karşın kimlik vs. sorulmadı, gittim numara aldım bir adet dilekçe, kasko değer bildirimi ve ruhsat fotokopileri ile işlemleri yaptırdım
Önceki vergi fiyatı :
İşlem sonrası vergi fiyatı :
Muhteşem abicim geç kalmadık aslında bir sefer gittik işlem yapmadılar, istanbul için taşındı vs dedikodular döndü bu sebeble ikinci kere gittim işlemi yaptırdım hiç bir zaman yumurda dayandıktan sonra iş yapmam kendi adıma
Yakismis, guzel gunlerde giyesin.
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
rica etsem benim için de bir mtv indirim formu düzenleyebilir miyiz? ruhsat fotograflarını gönderirim eğer mümküse...