mert@onlinesigorta.com.tr gönder akın... kargo adresini de yaz...
İlhan abi çok çok teşekkürler, özellikle ilgilendiğin için minnettarım. Önce sigortacıma formu doldurttum, sonra o formu Datça vergi dairesine faks çektim ve ardından kargoya verdim.... ertesi gün işlem tamamdı
Ä°lhan abi selam,
1 aydır mtv yi düşürmeye çalışıyorum bir türlü olmad.
Sigortacımdan aldığım evrakla İstanbul / Bostancı'daki vergi dairesine gittim, Ümraniye vergi dairesine gidip fax çekmem gerektiğini yada evragı muglaya yollamam gerektiğini söyledirler. Bende vaktim olmadığı için muameleci bir arkadaşa verdim ama çözemediler fax çekildi iki kere düşüm olmadı söylediklerine göre mugla da ki vergi dairesi memurlarından göz altına alınanlar olmuş
Benim bildiğim temmuz geçtikten sonra indirim sözkonusu değil
Plakamın 48 oluşu biraz yordu beni
Muğla'da tanıdığın biri var ise sigortacından aldığın kasko değer yazısını ona faks çek ve o kişi bağlı bulunduğun vergi dairesine götürüp işletsin tahmini 2 dk sürecek işlem çok zor değil ama bunu her sene başında yapman gerekiyor haberin olsun. Eğer ocak ayında yaptırmayıp fazla ödediysen bir dilekçe ile fazla ödemeyi bu ödeyeceğin miktardan düşürebiliyorsun diye biliyorum
İndirim alabiliyorsunuz ama aracın kayıtlı olduğu vergi dairesine başvuruda bulunmanız lazım kasko değer yazısı ile birlikte bir dilekçeyle.
Selam Mustafa,
Benim araçta Trabzon plaka sene başında sahibi kasko indirim dilekçesini vermiş o yüzden tekrar yollamaya gerek kalmadı ama muhakkak aracın plakası neresi ise oradan yapılması ve yatırılması gerekiyor.İstannbul'da vergi dairesine gittim indirimli yatıracaksanız Trabzon vergi dairesine yatırmanız lazım dedi.
Bende kuzenime söyledim o oradan halletti ama 2017 için benim ona dilekçe yollamam lazım
merhaba; hakan kardeşim indirimli ödemişti plaka değişmediği için sendede otomatik indirim görünmesi gerekiyor...eğer görünmüyorsa muğla değil DATÇA Mal Müdürü Telefon: (0252) 712 21 49. Faks: (0252) 712 30 28. gönder vede dilekçeni kargo ile gönder hakan kardeşim öyle yapmıştı...indirim her zaman var gecikmesini ödersin+
bu arada aracı satıyormuşun int de ilanı var hayırlı olsun...inşallah düşündüğün fiyata satarsın.BEREKETLİ JEEP ben 2014 de 22,500 e aldım 26000 sattım alan herhalde 30000 a sattı bilmiyorum JEEP iyi prim yapıyor ..düzgün makina her zaman prim yapar helede zj ise .....
Ä°lhan abi,
Bu numaralarla bende kontak kurayım, indirimli gözükmuyor, sanırım tek dönem için yapılmış daha önce.
Ev alacağım Allah nasip kısmet ederse o yüzden koymuştum İlana ama her an kaldırabilirim pek ayrılasın yok açıkcası hemde ülkenin malum durumu yüzünden durdurdum ev işini şimdilik bekliyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
kolay gelsin hakan ın yolunu izle bence
faks + kargo ile gönderim
Zj için kaçpara ödediniz vergi
Ben girdim 880 tl olduğunu gördüm ben aracı 5. Ayda satın aldım ilk sahibi vergi indirimi aldığını söylemişti fakat bende olmadığı görünüyor dilekçeyi faksladım bakalım ne olacak kasko değeri 21000 tl gözüküyormuş 525 tl ödemem gerekiyor siz ne ödediniz?
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997