Dün arkadaşlar kıyıköye gittiler benim 5.9 ile ve -5 dışarısı buz gibi araçta kalorifer çalışmıyor dediler şaşırdım. 1 gün öncesine kadar hiç sorun yoktu cayır cayırdı. Araç geldi baktım fan üflemiyor klapeler çalışıyor derece göstergesi ac vb düğmeler aktif ama fan bir türlü üflemiyor. sabahtan dolandım durdum yok. gittim sanayide bi elektrikçiye kalorifer rezistansı dedi. ilk defa duydum meğer bilmediğimiz arıza da varmış. çıkması yok olursa 300 tl civarında. fan düğmesini açınca sağ altta rezistansı tetikliyor ve fan çalışıyor ama rezistans yıllarıd sıcak soğuk derken biraz kavrulmuş ve tek bacağı leğimi bozulmuş sallanıyor temassızlık yapıyordu. yeri tam olarak yolcu tarafında ayak kısmında arkadan yukarı doğru bir yerde soketli bir parça ...soketin de bir kısmı siyahlanmış kavrulmuştu. usta temizledi leğimi ayağı onardı 1 sene de garanti gider dedi sonrası allah kerim... dikkat edilecek bir parçamız daha oldu...
kalorifer olmadan araç buz gibi ve camlar bugulanıp şıpış şıpır akıyor valla çok önemliymiş kalorifer...