Fuat; 2 tane eksik var sende, yaptır bak milletin gözü çıkar yolda bakmaktan, nacizane tavsiyem
1)orjinal yan basamaklar takıla
2) beyaz yazılı 4 tane BF Goodrich A/T
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Åžekil bir A
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir/ iki fotoda ben paylaşayım bari öylece sokakta dururken [ATTACH=CONFIG]1995[/ATTACH
Eski birt ZJ' ci olarak nooolur bize bir iyilik yapın ; "Takmayın şu basamağı !"
Araba zaten standart, yüksek değilki,ne basamağı ??? ne işe yarıyor ?!
Ergun Abi bu basamak mevzusu benim için şart çünkü ailede yaşlı insan çok özellikle annem babamı ve kayınvalideyi filan çoğu zaman alıp gezdiririm haliyle hepsi belli bir yaş sınırının üstünde özellikle kendi annem belinden rahatsız yardımsız yürümekte zorlanıyor her ne kadar binek otomobilimizde olmasına ragmen zj yi kullandıgım zamanlarda o basamak olmazsa Anneminde,kayınvalideninde arabaya binmesi inmesi problem oluyor onları indirip bindirirken bu basamaklar oldugu halde bile yemediğim fırça kalmıyor birde ben arabayı 2" yükselttim tekerlerde 255/70/16 bir beş santimde onlar yukarı atıyor araba stock halinden 10 cm daha yüksek basamakdan dolayı fotolarda yüksekliği belli olmuyor.
Bir ara basamakları bakım yapmak için sökmüştüm arabanın duruşu görünüşü cidden çok fark etmişti ama geri taktım ,yapacak bir şey yok.