Bende var 1 çuval odun. Onu da atarım arabaya
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende var 1 çuval odun. Onu da atarım arabaya
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef benim ZJ'nin direksiyon kutusu keçesi fazla miktarda yağ kaçırmaya başladı, riske sokmak istemiyorum ve bu hafta da korkarım değiştirtmeye zamanım yok.
Bu şartlara rağmen gelebilirim belki..., Beylikdüzü - Gürpınar'dan beni alabilecek kimse olabilirmi acep ? veya Clio ile bir yere kadar gelebilirim...
Salon salomanje çadırıma konuk alabilirim de, çadır kur topla ile uğraşmak istemeyen var mı ?
Dixie Hanımı bırakıcağım için Bakırköy, Yeşilköy, Ataköy civarı uygun olursa alabilirim sizi
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
ergun abi fadıl ben bülent tahsin bi şekilde 2 araç gelelim derdindeyiz..sen de bi şekilde bana yada bülent ateşe gidersen araçlarımız boş..
Buluşma yeri ve saati güncellenmiştir....
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kampa katılacak arkadaşlarda motorlu testeresi olan var mı
tarih:16 ocak 16
buluşma yeri: İstanbul park yolu üzeri Formula market önü
buluÅŸma saati: 10:00
kamp noktası: Kurtdoğmuş köy girişli Ömerli baraj kenarı.
16116 kampında her türlü fesatlık hainlik bölücülük fitne serbesttir
Benim arabada yer var, etiler civarıdan veya formula market önünden gelecek olanları alabilirim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne jeepler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm jeep'i yok
Kamp yerini arayip bulan organize eden bora veysel ve emegi gecenlere tesekkurler. Ocak ayinda.boyle guzel bir hava bulmamiz buyuk sansti keyifli tertemiz bi kamp oldu herkese tesekkurler
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler bora Veysel :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne jeepler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm jeep'i yok
Teşekkürler Bora & Veysel, güzel bir kamptı, yerimiz harikaydı. Her ne kadar ben her zamanki gibi Tavuk misali erken yattıysam da ( bu sefer mazeretim vardı , bir önceki gece neredeyse hiç uyuyamamıştım.... ) çadır içinden ateş başı sohpetini dinleyebiliyordum. Beni Jeep'ine misafir eden Ejder' e ayrıca teşekkürler.
Eyüp, size de geçmiş olsun, kısa zamanda ayaklanacaktır ufaklık....