Kapalı alanda takke takılmaz abi...
Ayrıca; idraki meali bu küçük akla gerekmez, zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kapalı alanda takke takılmaz abi...
Ayrıca; idraki meali bu küçük akla gerekmez, zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez
Çadır yazlık, tulum kışlık, soğuk olursa akşam sabahleyin sinuzitle kalkmak istemem
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
[QUOTE=Umami;26308]Şahsımın sayın başkanımızla beraber alışverişe çıkabilme ihtimali zat'ı alinizi nev'i şahsıma iftana sürükler. Duhul eyleyeceğimiz mezkur alanda idareten bila bedel karşılığı cuyem'i takke, takkeyi teammül'i istişra eyleyeme niyetimi arz eylerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne jeepler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm jeep'i yok
Sanırım iyi bir şey söyledi :-)
Tabii bizde onu konuştuk arkadaşlarla herşeyi hazırladık seni beklicez :-)
Tabi tabi 2 kuzu çeviriyoruz, her türlü güvenlik alınıyor, güvenlik güçleri alarmda olacak, birde geldiğinde deve kurban edicez
güzel olacak güzel
Çok güzel olacak çok
Bu arada unutmadan söyleyeyim; herkes kendi yiyeceği kadar yiyecek içecek getirsin... Herkes birbirini düşünüyor dünya malzeme ziyan oluyor..
He ama ejder faktörünü unutmayın )
ben hiçbişey getirmicem... moturum ben sadece...sizden otlanıcam
Cmt veya pazar gunubirlik gelmek istesek? Maksat az da olsa beraber olmak. Araci biraz araziye sokmak.
burak gel tabiki ctesi sabah yada pazar sen bilirsin...ama muhakkak gel
yağışa göre kamp alanı değişecek..bugün yada yarın bora net yeri belirler..ben ve bülent ateş römorklar ile geleceğimiz için mümkün olan en düzgün rotalı yerden giderek kamp alanına ulaşıcaz
En önemli sorunumuz odun olacaktır... Ben 100 kg alacağım... Arabasında yeri olan, alabilen odun alsın gelirken