Hayırlı, Uğurlu olsun; Başarılar dilerim.
Hayırlı, Uğurlu olsun; Başarılar dilerim.
hayırlı uğurlu olsun
bizlere de senin kullandığın uçaklarla uçmak nasip olsun inşallah
Hilmi, seni hiç unutmayacağız...
www.hilmisenlen.com
SaÄŸolun abiler.
Hayal Edince
Yazmaya başladım. İlk yazımı okuyabilirsiniz.
Burak Yazını okudum ve seni Canı Gönülden Tebrik ediyorum.
Burak bende okudum.... ama tekrar tekrar okumak istiyorum..., yazacağım çok şey olacak..., başarılar dostum !
Peki anlayamadığım ; sen şimdi askeri pilot adayı olarak mı yetiştirileceksin ? yani subaylığa devam mı ?
Yoksa istifa edip sivil havacılık eğitimlerine mi başladın ?
tüh ya tam da karting turnavasına başlayacaktık neyse kısmet değilmiş...hayalinin peşinde mutluluklar dilerim burak. gerçekten sıkı çalışman lazım başarısızlığa tahammülü yok bu işin ..inşallah 16 ay sonunda hayaline kavuşacaksın ...
Hayırlı olsun Burak.
Hayallerinin gerçekleşmesi dileği ile
Başarılar diliyorum Burak ALLAH yolunu açık etsin hayallerinin peşini asla bırakma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayirli olsun kardesim...Allah muvaffak etsin inÅŸallah.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bravo burak kardesim,ne kadar guzel isler yapiyosun helal sana umarim istedigini alirsin.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun burak güle güle git gel başarılar.
Arkadaslar, abiler cok tesekkurler. Gercekten de desteginizi fazlasiyla hissettim.
Ergun Abim, ben askerligimi subay olarak yaptim, sonra devam etme karari aldim. Ama THY surecini kazaninca ordudan ayrilip, THY'ye gectim.
Bildigin yolcu ucagi icin egitim alacagiz.
Burak bey, yazınızı okudum. Bende bir flight dispatcher olarak sizi de bu camiada görmekten mutluluk duyarım. Umarım en kısa sürede pilotluk mesleğine başlar ve başarılı olursunuz..