Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 93-95 ve 96-98 araçların araç koltukları hk.

Hybrid View

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul

93-95 ve 96-98 araçların araç koltukları hk.

ArkadaÅŸlar selamlar,

Sizler nasıl düşünüyorsunuz yada hiç test etme şansınız oldumu bilmiyorum ama benim aracım 95 model canada, bir yakınımıza 96 avrupa aldık iki aracıda yeteri kadar kullandım bu fark a varmak için.

Ben 95'in koltuklarını daha bir sevdim sanki sadece ben değil aile bireylerinin düşünceleri de bu yönde , koltukların biraz pofuduk olması insanı yayıyor arabaya. ( örnek başımdan bir olay geçti, yaşadığımız sokak da bir aile var küçük cocukları rahatsızlanmış rica etti arabayo alabilirmiyim dedi, neyse hastahane de işleri uzamış gece, neyseki cocuk hastalığı atlattı, aracı alan arkadaş abi ben arabada uyudum kusura bakma dedi yok sorun ne olcak dedim, abi birşey dicem benim evdeki yatak daha sert kusura bakma ama o arabayı kullanırken nasıl uyumuyon dedi )
    aynı şekilde 96 kulladığımda kot pantolon ilede kanvas pantolon ile de koltuk sanki altından kayıyor evet o koltuk da yumuşak sadece ama dış katmanının hafif sertliği koltuk üstünde tutmuyor adamı sanki ama koltuk ısıtma müthiş birşey ben bunu rahatlığa katmak istemedim yoksa tabikibu olay farkı 5 e katlar
    Sizlerin düşünceleri nedir ?

Örnek fotolar :

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    95 zjye 5-6 kere bindim şuana kadar. Bizim 97 ZJnin koltukları 95 zjnin koltuklarından daha kaygan,ama koltukları deri bakım kremiyle temizledikten sonra kayganlık azaldı biraz ve yumuşadı. Eğer sizdeki 96 zjnin koltukları çok kaygansa deri döşemeleri uzun zamandir temizlenmemiştir belki. Temizleyin,bakim kremi falan uygulayın abi matlaşsın ve biraz daha yumuşasın.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    hiç pofuduk koltuklara oturmadım farkı kıyaslayamıyorum ama görüntü olarak benim de çok hoşuma gidiyor
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    aynen görseli bile mest ediyor bide oturma durumu olsa kalkası gelmez vatandaşın hem göze hem totoya hitap eden cinsten.
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç pofuduk koltuklara oturmadım farkı kıyaslayamıyorum ama görüntü olarak benim de çok hoşuma gidiyor

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    93-95 arası pofuduk olmayan koltuklar da var ve hiç rahat değiller.
    3 koltukda da oturmuÅŸ ve gezmiÅŸ biri olarak kesinlikle pofuduk derim
    96-98 modellerde koltuk biraz daha alçak, bu yüzden sevmedim, istediğin kadar indir kaldır eski modellerinki kadar yükselmiyor.
    İlk saatden sonra dizlerim ağrımaya başlıyor bu yüzden.
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Üye ahimrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    30.Mayýs.2015
    Nereden
    Denizli
    94 model aracımda pofuduk koltuk var. Karşılaştırma yapamam ama gayet rahat. Uzun yol tecrübesi olarak 5 buçuk saat durmadan yol gittim, konforlu bir yolculuktu ben ve yanımdakiler için.
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8