bu sefer finiş görmeyi başardık...derece yok..hatta son sıralardayız... tecrübe paylaşım ve eğlence herşeye değer...lastiğimizi getirip bize destek olan fadıl kardeşime, bizi yanlız bırakmayan cenk ve bülente, destek olan arayan heyecan duyan herkese sonsuz teşekkürler.. tolgam pilotum şuursuzum bitane adamsın vesselam..
kısaca;
1. gün 40 km lik etabın son 10 km sinde etaptan çıkmak zorunda kaldık..ön kilit, arka vinç gitti ...etap süremiz çok iyiydi ancak son 3 check pointi atladığımız için ve galiba başka bir hatadan dolayı gün sonu 8 saat ceza aldık..
2. gün 60 km lik etabın ilk 30 km sini 1 saatte geçtik...en hızlıların arasında idik ancak bu sefer de benim hatalı ses duymamdan dolayı yine etaptan çıkarak finiş gördük.. ayna mahruti kırıldığını düşünerek tolgaya çıkmamız gerektiğini söyledim...halbuki kilidimiz dağılmış..devam edebilirdik ama riske atmadık.. yine son 30 km içinde 4 checkpoint atladığımız için 8 saat yine ceza yedik..
3.gün 4 km lik etapta ise arka kilit kırık olmasına rağmen show yaptık ve sorunsuz etabı bitirdik..
etap sonunda dışardan olduğunu düşündüğümüz bir plastik parçanın eksoza yapışması ve yanması ile küçük bi tehlike atlattık..söndürdük ve aracımızı yürüterek memlekete döndük..
sidik yarışı yapmaya devam eden salaklardan olmadığımız, hayatı sadece yarışlarda tabela olan tüm dana offroytçulara selam ederek cümlemi sonlandırıyorum..
tekrar teşekkürler herkese... çirkini izlemeye devam edin