3. grup da Orienteering tarzı bir şey olsun. Ormanda yön bulma. 2 günlük yürüyüşlü, çadırlı, konserve beslenmeli,ateşsiz
3. grup da Orienteering tarzı bir şey olsun. Ormanda yön bulma. 2 günlük yürüyüşlü, çadırlı, konserve beslenmeli,ateşsiz
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü
ya abi yiyecek nerden bulacağız tavşan mı avlayacağız kurbağa mı yakalayacağız. hadi kurbağa yakaladık amazon kurbağası değil ki bunlar 2 bacaktan ne kadar et çıkar... suyu nereden bulacağız bulduğumuz ilk derede su temiz mi kimyasal var mı bilmeden içecek miyiz.
ergun abi ile aynı fikirdeyim. bir artırıyorum
Bence yapılacaksa tam yapılmalı bu iş. Ergun abiye tam destek veriyorum.Çadırsız yatmak bana cazip gelmiyor , daha öncede hamakta uyumuştum çadırsız. Haa birde zifiri karanlıkta olay farklı oluyor.
Ay ışığı altında uyumak istiyorsanız ayrı.
Bence ismini de değiştirin. Romantizm kampı felan olsun
Konu anarchist tarafından (15.Þubat.2016 Saat 17:26 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Sizi papucdere tarafinda biryere birakirim nerde oldugunuzu bilmeden 2 gun kalirsiniz 2 gun sonra önceden belirleyecegimiz yerdende gelir alirim Madem bu kadar heveslisiniz bari birinin hakim oldugu bir bölgede olsun Ben bizim köy evinde kuzineyi yakar kestane pişirerek sizden haber beklerim...
Muhtarı, korucusu , avcisi... hepsini seferber ederim sizin için
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çekirdek çıtlayarak okuyorum
Bakalım sonu nereye varacak
ne konuştular? ne yaptılar ? ne oldu ?
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.
Madem ki heyecan istiyorsunuz,o zaman şöyle yapıyoruz işi,
3 er kişilik takımlardan oluşan bir yarışmaya çevirelim.
Koordinatları biz veriyor olacağız , öncesinde de keşif yapacağız.Grupları belli zaman aralıkları veya ormanın farklı noktalarından verilen koordinatlara yolcu ediyor olacağız.
Start ve kamp noktası 1.Yarış,
Kamp ve Finish 2. Yarış.
isteyen istedigini alır çadır dışında en hafif olan kazanır ve 1 gece de aç uyur,
Sanırım bu işi 2 gece yapamıycaz , herkesin izin durumundan ama yinede kamp alanı için önden bir ekip çıkabilir.
Ben yarışmayan grubun içinde olucam madem taşın altına elimizi koyduk,benimle birlikte Hakan da yarışmayacak ben kampta Hakan ise startta olacak ve ertesi gün finish de bizi karşılayacak.
her takımın 1 kaptanı ve 2 neferi olacak , malzeme taşıma da değişim yapabilirler,
mat - tulum yeteri kadar yiyecek ve su serbest ertesi güne kadar,
diger bir zorunluluk da her grup kendi videosunu cekecek videosu olmayan elenir isterse ütüyle çeksin ben bilmem.(görsel malzeme toplamak lazım )
gps,pusula,kıble,yosun,karınca yön bulma ile ilgili herşey serbest
herkes kendi barınagını kendi inşa edicek, inşa edilen barınakların resmini çeker da burda oylarız, o da ayrı bir kupa olur.
Alın size format.......
Alın size challenge....
Alın size mücadele....
hafif ve hızlı olan kazansın
başkan kupa yaptır bize....
Konu tapagazzz tarafından (16.Þubat.2016 Saat 00:18 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
Tuttum bu fikri start ve kamp alanini belirlemek için en kisa zamanda keşfe gidelim
28 ÅŸubat pazar musaitim.