Yolcu olduğunuz uçakta bir sebeble pilotsuz kaldınız, yer kontrolun talimatlarıyla bir yolcu uçağını nasıl indirirsiniz ;
Yolcu olduğunuz uçakta bir sebeble pilotsuz kaldınız, yer kontrolun talimatlarıyla bir yolcu uçağını nasıl indirirsiniz ;
Ve, 15 yaşındaki bir çocuğun kendi kendine DVD ve manuel & Oyunlardan öğrendikleri ile profesyonel bir Uçuş Simülatöründe önce yer kontrol yardımıyla sonrada yardım almaksızın Boeing 737-800 yolcu uçağını başarı ile piste indirişi ;
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
Konu Alfonse tarafından (21.Þubat.2016 Saat 22:24 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
sıkmazsın canını, bakarsın keyfine mis gibi bilirim ben seni hangaround, salla gitsin
Abicim, çok güleceksin...
Yıllar önce bende oturdum bilgisayar başına bi gün, başıma böyle bişey gelirse diye kurdum kafadan öğrendim simulatörden uçmayı biraz
İnanmayacaksın ama, askere giderkende makiniste felan yalvar yakar rica etmiştim... Ankara'dan Eskişehir' e lokomotifte gitiim Eskişehir' de attılar beni aşağı... Sırf tren kullanmayı öğrenmek için o zamanlar simulatör cart curtta yok... 40 yıl oldu askerlik biteli çok basitmiş, bi tane kocaman potansiyometre var, onu kısıp açman lazım, o kadar...
Ama her yerde sürat göstergeleri var, onları çok iyi dikkat etmen lazım ve arabadan daha çok yolu seyrediyorsun rayda bişey var mı diye...
Bir de,
her virajda lokomatifin yanından arkaya bakıp eksilme var mı diye vagonları sayıyorlar çok komikti yaaaa arkada iki koca vagon yok mesala, durup geri gidicen alıcan
Konu Alfonse tarafından (21.Þubat.2016 Saat 22:28 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
....................
Konu Alfonse tarafından (22.Þubat.2016 Saat 22:05 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.
KVS sensörü (kopan vagon sensörü)
Hayır, galiba hala yok... Videolari seyrediyorum lokomotif icinden cekilen, hala sayiyorlar kafalarini cevirip...
Birde bu var. Görevliler çiş yapmak için loko 'dan inerler video yorumlarını okuyun lütfen...!
https://youtu.be/mayVApIvSmM