Anahtarla disarming:
Sürücü veya yolcu veya bagaj kapağına anahtarı sokup kilit açıyorsun...
Immo alarm felan iptal oluyor...
Ama, ışte bu konuyu bunun için açtım...
Bu disarming yonteminin çalışması için;
bu yaşta kronik bozulan keyswitchlerin sağlam olması lazım...
Test olayı bunun için önemli...
Ya üçüde bozulduysa... En azından biri için sıfır key switch alıcaz, kilitcciye değiştttiricez...
Eğer senin bagaj key switchint bozuk olsaydı kartakkayada özellik le Zj2 ler için hoş olmayan komple iptal işlemini yapacaktin... Onuda yapamazsan cekiciyle servise gidecekti araç...
Bu işlemi yapmayı servisler felanda bilmiyor genelde...
Ankara'da sadece bir adam var, elektrikçi, 60 yaşlarında bir tek o biliyor, kimsetyede göstermiyor...
O adamda 96-98 lerde zj lerde bu iptali yaptiginda ortaya çıkan sorunu cozmeyi bilmiyor...
Bir tek aracı kurtarıyor, sistemin bozuk yerlerini yapıyor, key switchleri felan değiştiriyor, tamam deyip bi kamyon para alıp, teslim ediyor...
Anahtar yonteminide kimseye öğretmiyor... Beni ara telefonda tarif edeyim felan diyor... Ters yerde kalmadıysa müşteri, bunu bile telefonda tarif etmiyor. Ya servis ücreti alıyor, oraya gidiyor, yada çekiciydi araç ona geliyor...
Anahtar işlemini yapıyor ama orasını burasını kucaklayıp vakit harcayıp çok iş yapmış gibi milletten ışçilik alıyor...
Benim diagnoz ve bunun gibi konuları bildiğimi biliyor, benden uzak duruyor kaç yıldır...
Bi kerede bi arkadaşımız olan ustayla mesaj yollamış bana... Müşterilerden duymuş beni... Millete öğretmesin alp diye tehtidkar konuşmuş... Çok da Fi Fi
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi