IMG_20160226_170431~2.jpgNOT=yine neden üzerinde 5.2 jant var muhabbeti yapmayalım lütfen
üzerindeki 5,2 jantları yanında
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6232391/detay/ mevcut...
ilk sahibi 2008-2011 model jeep grand cherokee 2,8 crd 17'' jantları takmış orijinallerini verip almış...benim aldığım 2 sahibi 16'' jant istemiş bilmediğinden izmirden bu 5,2 jantlarını almış
zaten bu 5,9 u 2 azman köpeğini veterinere götürüp getirmek için satın almış merhametli hayvanseverin birisi
görsel olarak özentiden 5,9 jantı takanlardan farkı onlar doğan görünümlü şahin gibi benim makina şahin görünümlü doğan durumunda KOMPLEKSİMİZ YOK YANİ
..
not 1 =mirkan kardeşim herhalde benim aracımı kastetti bilmiyorum 46000 e stock olurmu demiş
ben sattığım zaman sahibi ile tanıştırırım...
ben ucuz almam ucuzda satmam... ARTIK ÜRETİLMEYEN VE 0 KM Sİ OLMAYAN BİR ZJ İÇİN FİYATIN UCU AÇIKTIR.....helede dünyada sınırlı sayıda 14286 adet üretilmiş vede lpg siz olursa önü ferah feza makamında açıktır.....haaa hemen satılırmı bu o kadarda önemli değil zaten keyifle biniyorum değerini ve kıymetini bile illaki CANIM TÜRKİYE mde çıkacaktır...
not 2= geçen sene eylül 2015 de hakan potukçu kardeşime verdiğim 1998 5,2 zj aracımı 26000 tl ye benden almıştı.....3 gün önce izmir mazzını galeride 32000 tl ye satıldı.... yani iyi araba her zaman piyasanın üzerinde satılır.....çünkü zj kasayı 0 yeni alma şansın yok