Evet zaten birlikten bahsettim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet zaten birlikten bahsettim
Nasıl forum arkadaşlar o kadar araç satmak isteyen hep sever ilk defa karşılaşıyorum. Param olsa herkesin aracını alıp koleksiyon yapmak isterdim
Bu aracın yarısı boyanıp yarısı da yarın mı boyamaya gidecek sizin de gözünüze takılmıyor mu sarı çizgilere ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91787092/detay
Yavuzcan bu aracın hikayesini ben de çok merak ediyorum. Önce Antalyada uzun süre satılmadı bekledi o zaman 5.9 diye satmaya çalışıyorlardı gidip bakmadım. Sonra Fethiyede 5.2 olarak satılıktı şimdi de İstanbula gitmiş. Kaza geçirip motoru, kaputu filan değiştirmişler diye düşünüyorum çünkü içi 5.9, arkasında da 5.9 yazıyor.
Heh şimdi sen bahsedince hatırladım Fuat abi.Bu arabayı geçen yaz Fethiyede görmüştüm ben.Bir bayan kullanıyordu şaşırmıştım.1 ay önce olmalı bunun eski sahibi instagrama benim sayfaya fotoğraflarını attı.Normalde eski sahiplerin gönderdiği fotoğrafları paylaşmıyordum çok ısrar etti paylaştım.Hikayesini sormaya çekindim.
Onun bana attığı fotoğraflarda kaportasında hiç logo yoktu. Önden kaza yapmış bir 5.9u andırmıştı bana. Bu ilan türedi. Bir baktım logolar yapıştırılmış hatta 5.2 gibi göstermek için midir anlamadım şerit çekilmiş.Belki şuanki sahibide durumun farkında değil.
Benim teşhisime göre bu araba fabrikadan 5.9 diye çıkmış. Sonrasında güzel bir kaza yapmış. Kaput ızgara vs değişmiş. Motorunun ne olduğunu bilemeyiz tabi.Benim bahsettiğim eski sahibinden sonra araya başka birisi girmemişse kaportaya logoları ve şeritleride şuanki sahibi yaptırmış olabilir.Anlatabildimmi bilmiyorum
facebook.com/jeepoffroadturkiye
instagram.com/jeepoffroadturkiye
Allahtan satmamışım abbası yoksa samanlıkta 5.9 arayacaktım bu nedir yav
Bu aracın 5.9 olma ihtimali yok, çünkü 5.9 içiböyle degil ve bildigim kadarıyla 98 yılında üretildiler.
300889625 4.0 TSİ motor 98 ZJ. Orjinallik abidesi. Daha başka TRde sanmıyorum bundan olduğunu sahibide bunun farkında.
174HP/290Nm'miş
Konu ycankes tarafından (16.Mays.2016 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.
Bn verilen linkteki arac için yorum yapmıştım, sizin verdiginiz ilan numarasını yeni gördüm.
https://www.sahibinden.com/361388897
Plakasındanda anlaşılacağı üzere Karabükteydi bu araç yıllardır. Geçmişini bilirim az çok.Birkaç ay öncede 370bin kmde 30-31000 civarına satılıktı. Dolayısıyla ilana doğru yazdılarsa kmsini 90bin civarı çekmişler. DİKKAT !
Yavuz bu arabayı biliyormusun çünkü diğer aracı almaktan vazgeçtik arkadaşa
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61048194/detay
Geçen forumdan ömer gidip baktı araca,
Airbag sensörü yanıyor
Vıc ekranı yanmış (büyül ihtimalle elk tesisatında sıkıntı olabilir)
Aklıma gelenler bunlar ömer aracı kullanmak istemiş amcak adamlar birinine bakmış büyük ihtimalle yürürken var bişeyi
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi