Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 39 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Herkese selam,

Hybrid View

Üye discusmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Ergün abi aslında adı üstünde uçağı öncelikle biz dispatch (release) ediyoruz. Gerçi uçağa almama gibi bir durum söz konusu olamaz Planı geri çekerim sonra o uçak uçamaz valla Aslında uzun uzun anlatmaya fazla zaman olmadığı durumlarda mesleğim için dispatcher yerine kısaca uçuş operasyoncusuyum diyorum ne yalan söyleyeyim Normalde uçak sayısına göre belli sayıda dispatcher olması gerekir ama burası Türkiye ne yazık ki özellikle özel firmalarda iş gücü tam randımanlı olarak ve limitine dayanarak kullanılıyor.. mesela bizim 20 uçaklık filomuz için her vardiyada 3 dispatcher, toplamda 14 dispatcher mevcut.
    Son olarak ; başımızın üstünde yerin var abi

Üye ahimrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    30.Mayýs.2015
    Nereden
    Denizli
    Merhaba hoÅŸgeldiniz...
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Harun bey, Erol bey, Yavuzcan bey hosbulduk

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Bu arada forumu okudukça gördüm ki; kendimi tanıtırken beni 4x4 dünyası ile tanıştırdı diye bahsettigim arkadaşımı ve onunla beraber icerisinde olduğum o guzel grubu siz zaten taniyormussunuz Arkadasim Duster Adventure grubundan Ender Can kardesim ☺ ve tabi gruptan cok sevdigim abim Arman Boyaci yada selamlar..

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı discusmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada forumu okudukça gördüm ki; kendimi tanıtırken beni 4x4 dünyası ile tanıştırdı diye bahsettigim arkadaşımı ve onunla beraber icerisinde olduğum o guzel grubu siz zaten taniyormussunuz Arkadasim Duster Adventure grubundan Ender Can kardesim ☺ ve tabi gruptan cok sevdigim abim Arman Boyaci yada selamlar..
    evet duster adventure ekibi kardeş ekip gibidiri beraber gezi de yaptık sitede üyelikleri de vardır ...hatta ender abinin gazıyla drone aldım
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye ender can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    25.Ekim.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet duster adventure ekibi kardeş ekip gibidiri beraber gezi de yaptık sitede üyelikleri de vardır ...hatta ender abinin gazıyla drone aldım
    Gaz yok gaz yok pilli

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DUSTER 4WD

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Eklenti 1880 Burak Hangi tip uçaklarla çalışıyorsun Eklenti 1881Eklenti 1882

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eklenti 1880 Burak Hangi tip uçaklarla çalışıyorsun Eklenti 1881Eklenti 1882
    Abi bizde Airbus 320-321 tipi uçaklar var..

Üye eay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    13.Eylül.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Hosgeldiniz konu jeepse ..efsane bir forumdasiniz.yazisarak motor bile yapabilirsiniz burada☺

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı eay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hosgeldiniz konu jeepse ..efsane bir forumdasiniz.yazisarak motor bile yapabilirsiniz burada☺
    Hoşbulduk Emir bey, farkındayım teşekkür ederim

Üye ender can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    25.Ekim.2014
    Alıntı discusmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    39 yaşındayım (bu nisanda 40 a adım atıyorum ) İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum, Özel bir havayolu firmasında flight dispatcher olarak çalışıyorum. 4x4 dünyası ile samimi bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Haftasonları ailecek şehir dışına çıkıp çam kokuları arasında doğada dolaşmak, dostlarla eğlenmek araç sever biri olarak beni ve ailemi çok cezbetti.
    Geze-gen adını arkadaşlarım ile gittiğim gezilerdeki araçların üzerindeki o turuncu kertenkele logosunda gördüm ilk. Herhalde offroad ile uğraşan bir grup diye düşündüm. Binek aracımı satılığa çıkardıktan sonra da bütçeme uygun vitara mı alayım, yoksa siyah bir pathfinder mı kare kasa cherokee mi derken en sonunda canavar bir 1997 model ZJ ye tutuldum ve aldım
    Bu siteyle tanışmam da google teyzeden ZJ hakkında bilgi toplamaya çalışırken, Ergün abinin o müthiş açıklayıcı yazıları ile karşılaşmam ile başladı Ardından Tanışma bölümünde Halil İbrahim bey ve özelikle Mert başkan'ın gerçekten çok samimi olan tanıtıcı yazılarını görünce hemen üye olup bu güzel insanlarla tanışmalıyım dedim. Umarım geç kalmamışımdır..
    Burak öncelikle hoş geldin seni off roada bulaştırdığım için hiç pişman değilim çamurun bol olsun kardeşim 😎uploadfromtaptalk1457445735982.jpg

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DUSTER 4WD

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12