39 yaşındayım (bu nisanda 40 a adım atıyorum ) İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum, Özel bir havayolu firmasında flight dispatcher olarak çalışıyorum. 4x4 dünyası ile samimi bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Haftasonları ailecek şehir dışına çıkıp çam kokuları arasında doğada dolaşmak, dostlarla eğlenmek araç sever biri olarak beni ve ailemi çok cezbetti.
Geze-gen adını arkadaşlarım ile gittiğim gezilerdeki araçların üzerindeki o turuncu kertenkele logosunda gördüm ilk. Herhalde offroad ile uğraşan bir grup diye düşündüm. Binek aracımı satılığa çıkardıktan sonra da bütçeme uygun vitara mı alayım, yoksa siyah bir pathfinder mı kare kasa cherokee mi derken en sonunda canavar bir 1997 model ZJ ye tutuldum ve aldım
Bu siteyle tanışmam da google teyzeden ZJ hakkında bilgi toplamaya çalışırken, Ergün abinin o müthiş açıklayıcı yazıları ile karşılaşmam ile başladı Ardından Tanışma bölümünde Halil İbrahim bey ve özelikle Mert başkan'ın gerçekten çok samimi olan tanıtıcı yazılarını görünce hemen üye olup bu güzel insanlarla tanışmalıyım dedim. Umarım geç kalmamışımdır..