burak hoşgeldiiiinn. bahçelievlerden olman ayrıca mutlu etti. aracın hayırlı olsun..ben de bakırköydeyim. bahçelievlerde kadir var gürcan var aracı nerden ne zaman aldın kaç km sorun var mı..en kısa zamanda görüşmek üzere..
burak hoşgeldiiiinn. bahçelievlerden olman ayrıca mutlu etti. aracın hayırlı olsun..ben de bakırköydeyim. bahçelievlerde kadir var gürcan var aracı nerden ne zaman aldın kaç km sorun var mı..en kısa zamanda görüşmek üzere..
Valla Mert başkanım hosbulduk, Kadir, Gurcan ve seninle yakin olmamiza çok sevindim. En kisa sürede görüşmek yüzyüze de tanismak isterim sizlerle. Aracimi bir arkadasimdan aldim, gerçi oda fazla 2 ay falan olmustu alalı. 130 bin milde. Aldigimda gostergeleri bir gidip bir geliyor, gittigi zaman engine check isigi yaniyor, cooler sensor bad arizasi veriyor sonra onlar sonuyor camlari acmiyor, yolda giderken ic aydinlatmalar yanip sonuyo gibi hatalar veriyordu. Arkadasim bir yere goturmus, beyin ve gostergeyi saglam olanlarla degistirtip baktirmis ama ayni sorunlari vermis. Bende ikitellide tavsiye uzerine iyi bir beyinci bir usta ile görüştüm (adini burda vermiyeyim)
ve araci ona biraktim. Kendisi kablolama sistemine kadar inceleyecek. Henuz haber bekliyorum.
Sevgili Burak; hoşgeldin, keyifli forumlar, yaşımız aynı, aracımız da Hemen başlayalım taze taze;
öncelilke coolant sensor bad ZJ'nin namusudur yanmazsa olmaz ben bilerek yaptırmıyorum bi zararı yok çok alıştım onsuz olmuyor
iç ışıkların yanıp sönmeleri ile ilgili de, yıllar önce kafayı yedim bulana kadar ama yakaladım...hareket halindeyken ya da viraja girdiğimde yapıyordu...kapı kilitlerinden birinden ya da arka bagaj camından yapabiliyor, biz tam oturdu sanıyoruz, kilitleniyor da ama sensörler öyle algılamıyor en ufak milim boşlukta bile kapılar açık sanıyor kendini ayarlattım bitti 5 senedir rahatız ondan olabilir eğer diğer arızalarına bağlı beyinsel bir durum yoksa!
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Levent öncelikle samimi karşılaman için teşekkür ederim. Sizler gibi insanlarla tanışmama vesile olduğu için her ne kadar şuan yanımda olmasada Zj mi gitgide daha çok sevmeye başladım Zj mi daha alamadım ama ustamla bugün görüştüğümde obl'nin okumadığını bu sebep ile başka bir obl ile deneyeceğini, buna karşın obl'de bir sıkıntı olmadığını düşündüğünü söyledi. Sanırım saydığım sorunların büyük bir kısmı bu sebepten kaynaklanıyor..
teşekkür ederim Yavuzcan, sorun devam ederse aklımda bulunsun