Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 39 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Herkese selam,

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Alıntı discusmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Mert başkanım hosbulduk, Kadir, Gurcan ve seninle yakin olmamiza çok sevindim. En kisa sürede görüşmek yüzyüze de tanismak isterim sizlerle. Aracimi bir arkadasimdan aldim, gerçi oda fazla 2 ay falan olmustu alalı. 130 bin milde. Aldigimda gostergeleri bir gidip bir geliyor, gittigi zaman engine check isigi yaniyor, cooler sensor bad arizasi veriyor sonra onlar sonuyor camlari acmiyor, yolda giderken ic aydinlatmalar yanip sonuyo gibi hatalar veriyordu. Arkadasim bir yere goturmus, beyin ve gostergeyi saglam olanlarla degistirtip baktirmis ama ayni sorunlari vermis. Bende ikitellide tavsiye uzerine iyi bir beyinci bir usta ile görüştüm (adini burda vermiyeyim)
    ve araci ona biraktim. Kendisi kablolama sistemine kadar inceleyecek. Henuz haber bekliyorum.
    Bagaj aydınlatmasının üstüne basın.Kapılar açık olsada iç ışıklar yanmaz VIC uyarı verse dahi iç ışıklar yanıp dikkatinizi çok dağıtmaz.

Üye discusmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Burak; hoşgeldin, keyifli forumlar, yaşımız aynı, aracımız da Hemen başlayalım taze taze;
    öncelilke coolant sensor bad ZJ'nin namusudur yanmazsa olmaz ben bilerek yaptırmıyorum bi zararı yok çok alıştım onsuz olmuyor
    iç ışıkların yanıp sönmeleri ile ilgili de, yıllar önce kafayı yedim bulana kadar ama yakaladım...hareket halindeyken ya da viraja girdiğimde yapıyordu...kapı kilitlerinden birinden ya da arka bagaj camından yapabiliyor, biz tam oturdu sanıyoruz, kilitleniyor da ama sensörler öyle algılamıyor en ufak milim boşlukta bile kapılar açık sanıyor kendini ayarlattım bitti 5 senedir rahatız ondan olabilir eğer diğer arızalarına bağlı beyinsel bir durum yoksa!

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Merhaba Levent öncelikle samimi karşılaman için teşekkür ederim. Sizler gibi insanlarla tanışmama vesile olduğu için her ne kadar şuan yanımda olmasada Zj mi gitgide daha çok sevmeye başladım Zj mi daha alamadım ama ustamla bugün görüştüğümde obl'nin okumadığını bu sebep ile başka bir obl ile deneyeceğini, buna karşın obl'de bir sıkıntı olmadığını düşündüğünü söyledi. Sanırım saydığım sorunların büyük bir kısmı bu sebepten kaynaklanıyor..

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    teşekkür ederim Yavuzcan, sorun devam ederse aklımda bulunsun

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Merhaba Levent öncelikle samimi karşılaman için teşekkür ederim. Sizler gibi insanlarla tanışmama vesile olduğu için her ne kadar şuan yanımda olmasada Zj mi gitgide daha çok sevmeye başladım Zj mi daha alamadım ama ustamla bugün görüştüğümde obl'nin okumadığını bu sebep ile başka bir obl ile deneyeceğini, buna karşın obl'de bir sıkıntı olmadığını düşündüğünü söyledi. Sanırım saydığım sorunların büyük bir kısmı bu sebepten kaynaklanıyor..
    Rica ederim hoşgeldin tekrar, her zaman dirsek temasında olalım paylaşalım...bekliyoruz aslanda ki gelişmeleri bakalım

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Ergün abi aslında adı üstünde uçağı öncelikle biz dispatch (release) ediyoruz. Gerçi uçağa almama gibi bir durum söz konusu olamaz Planı geri çekerim sonra o uçak uçamaz valla Aslında uzun uzun anlatmaya fazla zaman olmadığı durumlarda mesleğim için dispatcher yerine kısaca uçuş operasyoncusuyum diyorum ne yalan söyleyeyim Normalde uçak sayısına göre belli sayıda dispatcher olması gerekir ama burası Türkiye ne yazık ki özellikle özel firmalarda iş gücü tam randımanlı olarak ve limitine dayanarak kullanılıyor.. mesela bizim 20 uçaklık filomuz için her vardiyada 3 dispatcher, toplamda 14 dispatcher mevcut.
    Son olarak ; başımızın üstünde yerin var abi

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    başımızın üstünde yerin var abi
    bi tur yerine geçebilirmiyim ?

Üye GC2013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Nisan.2014
    Nereden
    Ä°zmir
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Tur için benim yer lazım sana

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı GC2013 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Tur için benim yer lazım sana

In Vino Veritas in Aqua Sanitas
    Valla Serkan bey ne iş yapıyor bilmiyorum ama inan bizim ofiste pek görülecek birşey yok abi. Bir ofisin içerisinde karşımızda bilgisayarlar çalışıyoruz, uçak bile gördüğümüz yok yani florya flyinn'in oralardan geçersen beklerim ofise, tabi nöbette isem. haha bak şimdi geldi aklıma, aslında benim yerime de geçebilirsin sorun yok, aramızda kalsın şef olduktan sonra artık plan falan da almıyorum ) (bizim eşraftan kimse yoktur herhalde burada)

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Ergun Abi Havacılığa karşı bir merak var galiba .

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Valla Serkan bey ne iş yapıyor bilmiyorum ama inan bizim ofiste pek görülecek birşey yok abi. Bir ofisin içerisinde karşımızda bilgisayarlar çalışıyoruz, uçak bile gördüğümüz yok yani florya flyinn'in oralardan geçersen beklerim ofise, tabi nöbette isem. haha bak şimdi geldi aklıma, aslında benim yerime de geçebilirsin sorun yok, aramızda kalsın şef olduktan sonra artık plan falan da almıyorum ) (bizim eşraftan kimse yoktur herhalde burada)
    Burak bu Forumda mesleği hakkında bilgi sahibi olmadığımız bence bir çok üye var bu nedenle hiç belli olmaz. Olsa da bir problem olmaz. Havacılık Ekip işidir .
    Konu y-bsungur tarafından (03.Mart.2016 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burak bu Forumda hala gerçek mesleği hakkında bilgi sahibi olmadığımız bence bir çok üye var bu nedenle hiç belli olmaz. Olsa da bir problem olmaz. Havacılık Ekip işidir .
    Bravo doğru söze ne hacet ) Bu arada havacılıkla ilgili bir durum var galiba Yıldırım abi sende

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Eklenti 1880 Burak Hangi tip uçaklarla çalışıyorsun Eklenti 1881Eklenti 1882

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Ergun Abi Havacılığa karşı bir merak var galiba .
    Hemde nasıl, çocukken Yeşilyurt hava harp okulunun kapısından dönmüştüm, millet torpil arar girmek için, beni torpille almadılar.
    Babam askerdi (hariciyeci, yıllarca o ülke senin bu ülke benim askeri ateşeliklerde görev aldı... ) ama benim asker olmamı asla istemedi. Ondan habersiz okula müracaat ettiğimde okuldan babama haber uçmuş, engelledi girmemi... Çok istemiştim Pilot olmayı....
    Almanya' da oturduğum sıralarda planör eğitimi almıştım, ilk solo uçuşumda inişe geçtiğimde yerdeki hocam ile olan telsiz konuşmalarım ;

- Sevgili Ergun bey biraz sağa, güzel böyle..., teşekkürler...
    - Ergun bey şimdi lütfen biraz burnu kaldırırmısınız...?
    - Ergun beeeey burnu kaldırın burnuuu.....!!!!
    - Burnu kaldır kardeşimmmm!!!!!
    - Lan kaldırsana kafayı !!!!!
    - Yuh !

İndim..., bir daha da uğramadım....

Üye eay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    13.Eylül.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Hosgeldiniz konu jeepse ..efsane bir forumdasiniz.yazisarak motor bile yapabilirsiniz burada☺

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Eklenti 1880 Burak Hangi tip uçaklarla çalışıyorsun Eklenti 1881Eklenti 1882
    Abi bizde Airbus 320-321 tipi uçaklar var..

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Hemde nasıl, çocukken Yeşilyurt hava harp okulunun kapısından dönmüştüm, millet torpil arar girmek için, beni torpille almadılar.
    Babam askerdi (hariciyeci, yıllarca o ülke senin bu ülke benim askeri ateşeliklerde görev aldı... ) ama benim asker olmamı asla istemedi. Ondan habersiz okula müracaat ettiğimde okuldan babama haber uçmuş, engelledi girmemi... Çok istemiştim Pilot olmayı....
    Almanya' da oturduğum sıralarda planör eğitimi almıştım, ilk solo uçuşumda inişe geçtiğimde yerdeki hocam ile olan telsiz konuşmalarım ;

- Sevgili Ergun bey biraz sağa, güzel böyle..., teşekkürler...
    - Ergun bey şimdi lütfen biraz burnu kaldırırmısınız...?
    - Ergun beeeey burnu kaldırın burnuuu.....!!!!
    - Burnu kaldır kardeşimmmm!!!!!
    - Lan kaldırsana kafayı !!!!!
    - Yuh !

İndim..., bir daha da uğramadım....
    hahaha süpermiş Ergün bey'den Lan 'a kadar bu kadar hızlı bir samimiyet ilerlemesi ben şeyi merak ettim; indikten sonra nasıl hitap etti acaba? Ergün beycim naptınız siz yaa..

Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı eay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hosgeldiniz konu jeepse ..efsane bir forumdasiniz.yazisarak motor bile yapabilirsiniz burada☺
    Hoşbulduk Emir bey, farkındayım teşekkür ederim

Üye ender can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    25.Ekim.2014
    39 yaşındayım (bu nisanda 40 a adım atıyorum ) İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum, Özel bir havayolu firmasında flight dispatcher olarak çalışıyorum. 4x4 dünyası ile samimi bir arkadaşım sayesinde tanıştım. Haftasonları ailecek şehir dışına çıkıp çam kokuları arasında doğada dolaşmak, dostlarla eğlenmek araç sever biri olarak beni ve ailemi çok cezbetti.
    Geze-gen adını arkadaşlarım ile gittiğim gezilerdeki araçların üzerindeki o turuncu kertenkele logosunda gördüm ilk. Herhalde offroad ile uğraşan bir grup diye düşündüm. Binek aracımı satılığa çıkardıktan sonra da bütçeme uygun vitara mı alayım, yoksa siyah bir pathfinder mı kare kasa cherokee mi derken en sonunda canavar bir 1997 model ZJ ye tutuldum ve aldım
    Bu siteyle tanışmam da google teyzeden ZJ hakkında bilgi toplamaya çalışırken, Ergün abinin o müthiş açıklayıcı yazıları ile karşılaşmam ile başladı Ardından Tanışma bölümünde Halil İbrahim bey ve özelikle Mert başkan'ın gerçekten çok samimi olan tanıtıcı yazılarını görünce hemen üye olup bu güzel insanlarla tanışmalıyım dedim. Umarım geç kalmamışımdır..
    Burak öncelikle hoş geldin seni off roada bulaştırdığım için hiç pişman değilim çamurun bol olsun kardeşim 😎uploadfromtaptalk1457445735982.jpg

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DUSTER 4WD

Üye ender can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    25.Ekim.2014
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet duster adventure ekibi kardeş ekip gibidiri beraber gezi de yaptık sitede üyelikleri de vardır ...hatta ender abinin gazıyla drone aldım
    Gaz yok gaz yok pilli

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DUSTER 4WD

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12