Merhaba Levent öncelikle samimi karşılaman için teşekkür ederim. Sizler gibi insanlarla tanışmama vesile olduğu için her ne kadar şuan yanımda olmasada Zj mi gitgide daha çok sevmeye başladım Zj mi daha alamadım ama ustamla bugün görüştüğümde obl'nin okumadığını bu sebep ile başka bir obl ile deneyeceğini, buna karşın obl'de bir sıkıntı olmadığını düşündüğünü söyledi. Sanırım saydığım sorunların büyük bir kısmı bu sebepten kaynaklanıyor..
teşekkür ederim Yavuzcan, sorun devam ederse aklımda bulunsun
Ergün abi aslında adı üstünde uçağı öncelikle biz dispatch (release) ediyoruz. Gerçi uçağa almama gibi bir durum söz konusu olamaz Planı geri çekerim sonra o uçak uçamaz valla Aslında uzun uzun anlatmaya fazla zaman olmadığı durumlarda mesleğim için dispatcher yerine kısaca uçuş operasyoncusuyum diyorum ne yalan söyleyeyim Normalde uçak sayısına göre belli sayıda dispatcher olması gerekir ama burası Türkiye ne yazık ki özellikle özel firmalarda iş gücü tam randımanlı olarak ve limitine dayanarak kullanılıyor.. mesela bizim 20 uçaklık filomuz için her vardiyada 3 dispatcher, toplamda 14 dispatcher mevcut.
Son olarak ; başımızın üstünde yerin var abi
Valla Serkan bey ne iş yapıyor bilmiyorum ama inan bizim ofiste pek görülecek birşey yok abi. Bir ofisin içerisinde karşımızda bilgisayarlar çalışıyoruz, uçak bile gördüğümüz yok yani florya flyinn'in oralardan geçersen beklerim ofise, tabi nöbette isem. haha bak şimdi geldi aklıma, aslında benim yerime de geçebilirsin sorun yok, aramızda kalsın şef olduktan sonra artık plan falan da almıyorum ) (bizim eşraftan kimse yoktur herhalde burada)
Eklenti 1880 Burak Hangi tip uçaklarla çalışıyorsun Eklenti 1881Eklenti 1882
Hemde nasıl, çocukken Yeşilyurt hava harp okulunun kapısından dönmüştüm, millet torpil arar girmek için, beni torpille almadılar.
Babam askerdi (hariciyeci, yıllarca o ülke senin bu ülke benim askeri ateşeliklerde görev aldı... ) ama benim asker olmamı asla istemedi. Ondan habersiz okula müracaat ettiğimde okuldan babama haber uçmuş, engelledi girmemi... Çok istemiştim Pilot olmayı....
Almanya' da oturduğum sıralarda planör eğitimi almıştım, ilk solo uçuşumda inişe geçtiğimde yerdeki hocam ile olan telsiz konuşmalarım ;
- Sevgili Ergun bey biraz sağa, güzel böyle..., teşekkürler...
- Ergun bey şimdi lütfen biraz burnu kaldırırmısınız...?
- Ergun beeeey burnu kaldırın burnuuu.....!!!!
- Burnu kaldır kardeşimmmm!!!!!
- Lan kaldırsana kafayı !!!!!
- Yuh !
İndim..., bir daha da uğramadım....
Hosgeldiniz konu jeepse ..efsane bir forumdasiniz.yazisarak motor bile yapabilirsiniz burada☺
Burak öncelikle hoş geldin seni off roada bulaştırdığım için hiç pişman değilim çamurun bol olsun kardeşim 😎uploadfromtaptalk1457445735982.jpg
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DUSTER 4WD