Ergun Abi, Bu hayal için piyasada yarım kasa mevcut sanıyorum Kocaeli dolaylarında bir çıkmacı diye biliyorum sende biliyorsundur ortak arkadaş gözüküyor
benim de hayalim wj olarak da hayali olanlar var ...lakin 750 kg yu geçeceği için ruhsat çıkarmak lazım o da mümkün değil...kaçak olarak yapılıp kullanılabilir ama bu sefer de yapacak ustayı bulmak lazım ama ileride yapabiliriz inşallah...umudum var
Ağırlık konusunda eminmisin ?
- Difransiyel komple çıkacak yerine düz boru gelecek,
- Firen sistemi komple çıkacak,
- Kapı iç döşemeleri, koltuklar, stepne çıkacak,
- Benzin deposu çıkacak
Bilemiyorum.... aracın kendi zaten standart 1639 kilo, 600 kg. anca gelir gibi...
çok başarılı bi çalışma..
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
500kg'yi geçmez iyi sökülürse. Ama Ergün abinin araç için long armlı römork lazım 35 lastikli Senin araçdan alçak kalırsa hiç hoş durmaz abi. Şaselere geçme vidalı kaynaklı çeki için uzatması yapılır. Elektrik sistemi de basit iş. Arka kapıların kilit ve cam kriko motor sistemi sökülüp sabitlenir kapı. Yanlız arka diff sökülür ve yükseltilir ise çok dengesiz ve tehlikeli olur, diffin ağırlığı iyidir İlerde ona da tahrik verirsin abi sen 4x4+2 olur
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Ergün Abi ilk defa düzgün yapılmış olanını gösterdiğin için teşekkürler. Genelde kesilen tarafı sacla kapatıyorlar bi şeye benzemiyor. Ön cam olayı benim hep aklımda olan bir şeydi sen yapmışsın güzel olduğuna şimdi inandım.
Bir de bu konsepti burada bir Defender da yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam, bir iki resmini görmüştüm o kadar.
Karavanda yattım, otobüs karavanda kaldım, ağaç evde kaldım bana kalırsa en güzeli, sağanak yağmurda,çadırın içinde şişme yatak üstünde yatmayı hiçbir şeye değişmem
Bozuk değilse tamir et, ihtiyacın olduğunda çalışmayabilir.
Bir Land Rover Atasözü