kesinlikle sökmeyin....öncelikle hayırlı olsun aracınız geçen sene ben hakan potukçu kardeşime satmıştım herhalde yeni sahibi siz oldunuz ...2014 de denizlide yaptırmıştım alırken no problem ne öndeki bara nede arkadaki çeki demiri hazırlığına bir şey demediler kusur dahi yazmadılar...bu sene 10 gün önce marmariste 5,9 umu tuve soktum aynı durum var önde öküz öldüren bull bar arkada çeki hazırlık kusursuz sorunsuz geçti....ÇEKİ-BOYNUZ olmamalı benim bildiğim.2 AYRI ŞEHİRDE 2 ayrı jeep ile girdim sıkıntı olmadı .IMG_20160224_172534~2.jpgIMG_20160226_172352~2.jpg
İlhan arkadaşım merhaba,üç sahipde bir arada satılan bir arabayı forum içerisinde bu şekilde takip edebilmek çok hoş bir duygu olmalı diye düşünüyorum.
Arabayı yeni alan arkadaşımıza da hayırlı olsun diyorum,bu arada potukçu kardeşimizle geçen sene başlarında benimde bir kontağım olmuştu sağolsun bana roket teli göndermişti.
[QUOTE=ukymk55;27938]Telefonu değiştirmen lazım Yıldırm abi aynı benimki gibi çekiyo seninki de [/QUOTE
Aynen öyle Ugur dogru dürüst bir foto çekemiyorum makinenin yetersizliğine bendeki yeteneksizlikte eklenince ancak bu kadar oluyor.
Yinede güzel degilmi?
Konu y-bsungur tarafından (08.Mart.2016 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.
Hadi bakalım gaza geldim. Bir iki fotoğrafta dışarıdan olsun Eklenti 1893Eklenti 1894
Konu y-bsungur tarafından (09.Mart.2016 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=y-bsungur;27977]İlhan arkadaşım merhaba,üç sahipde bir arada satılan bir arabayı forum içerisinde bu şekilde takip edebilmek çok hoş bir duygu olmalı diye düşünüyorum.aynen yıldırım arkadaşım iyi araba hemen sahip buluyor.ben lpg olduğundan bagajı kullanamadığımdan totalde ılda 3-5 bin km yaptığımdan gereksizdi.potukçu kardeşimde zannedersem bir arsa alım işi için sattı oda böylesini bir daha zor bulurum dedi bana.....hepimize kazasız keyifli sürüşler yollardaki şaşkınlardan korusun...
Arkadaşlar bu ampullerin modeli nedir ve nereden bulabilirim.