Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Proje ZJ'den Offroad Karavan start

Hybrid View

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Beatrix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence orjinalden sapmamak adına cam kalmalı, zaten orjinalin de koyu renklidir, içi zor görünür.
    evet orjinalinden sapmamak istiyorum ama 750 kg sınırı çok can sıkıcı . yakın zamanda önce kasayı bir kantara almam lazım tahmini elimde kasa olarak ne kalacak kesince görmek için. eğer kg ışı zorlayacak gibi olursa önce camlardan vazgeçmek zorunda kalacağım camlar kurtarmazsa belki ön kapılar bile iptal olabilir bilemiyorum
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye ahimrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    30.Mayýs.2015
    Nereden
    Denizli
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet orjinalinden sapmamak istiyorum ama 750 kg sınırı çok can sıkıcı . yakın zamanda önce kasayı bir kantara almam lazım tahmini elimde kasa olarak ne kalacak kesince görmek için. eğer kg ışı zorlayacak gibi olursa önce camlardan vazgeçmek zorunda kalacağım camlar kurtarmazsa belki ön kapılar bile iptal olabilir bilemiyorum
    Hafifletmek için çalışmak güzel ancak Tekrar söylüyorum 750 kg yu dikkat etsen de etmesen de sen bu karavana şasi numarası vuramadığın için yani yetkili imalatçı olmadığın için önem arz etmiyor. Bu sınır sana bana önemli değil.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı ahimrek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hafifletmek için çalışmak güzel ancak Tekrar söylüyorum 750 kg yu dikkat etsen de etmesen de sen bu karavana şasi numarası vuramadığın için yani yetkili imalatçı olmadığın için önem arz etmiyor. Bu sınır sana bana önemli değil.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    harun konu senin branşın daha iyi bilirsin ama şasi numarasından bağımsız olarak eğer 750 kg yu geçersem ruhsat çıkarmam gerekiyor ve ehliyet sınıfı değişiyor sanırım. ve ruhsat çıkarmam için proje çizilmesi gerekiyor çizilen projenin üniversiteden onaylanıp şasi numarası çakılması gerekiyor çakıldıktan sonra tuv muayenesine girip ruhsat çıkarıyoruz ve plaka çıkarıyoruz sıralama bu şekilde sanırım doğru mudur ?
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...