Kardesim lafi olmaz. Ben de cok mutlu oldum sana guzel bir araba kazandirdigimiz icin. Allah kazasiz belasiz gunlerde kullanmani, ZJ'si olan abilerimize ve arkadaslarimiza da WJ nasip etsin
Araci arastirdik arkadaslar. Ben de nacizane on muayene yaptim. Altina ustune yattim. Ä°cime sindi. Sonra guvendigimiz bir ustamiza goturduk. Gozu kapali alin dedi.
Ayrica arac Levent Abi'nin (mjz66) cok sevdigi bir abisinin araci cikti sansimiza. O da arac guvenememize onemli bir etken oldu.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmek nasip etsin Ferhat kardeşim...Dün büyük sürpriz oldu bana da aradığınızda, dünya küçük
Ä°stanbul'da daha temiz bir WJ yok emin olun
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
virüs kana bulaşmış ) hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin güle güle kullanın..iyi makine
SEVDAMIZDA KÜME DÜŞMEDİYA ANKARAGÜCÜM.....
Cok guzelmis arac ..iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin iyi sürüşler ve bol çamurlar
darısı senin başına emir kardeşim...... ama işin zor yawff WJ mi ZJ mi KARE kasamı derken ömür geçiyor ilhan abi tavsiyesi kasanı seç odaklan...o zaman işin kolaylaşır arayan bak hemen buluyor ferhat kardeşim yuvarlak hatları sevdiğinden WJ de ısrar etti anında görüntü......
Ilhan abi vallahi haklisin..insaallah bakalim.Degerinde bir fiyatla iyi araci bulunca kacirmamak lazim.ZJ 5.9 veya Kare kasa.98 ve uzeri.Ancak bir seyi alirkende degerinde almak lazim.Bu gun o 100.000 deki 5.9 a bile en fazla 40 liranin teklif edildigi bir donemde ,makul teklifleride degerlendirmek lazim. )
çookkk doğru teşhis emir kardeşim....ama yine çelişkidesin wj yi safdışı bıraktın zj&kare kasada kaldın
not 1 =ecabağaaa o 100.000 deki 5,9 a 40000 teklif edene abi veriyormu? vermezzzz 5,2 ye göre 5,9 bulma şansı rakamsal olarak % 1 türkiye şartlarında ise stock % 0,5 bile değil...... 40000 tl altındaki ilanlar offroad çıkması lpglenmiş içinde halay çekilmiş vs vs vs ... işin zor yani
not 2= elbette arabayı değerinde almak en mantıklı en doğru alışveriş ama ortada seçme şaansı çok araç varsa
Hayırlı olsun Ferhat bey Allah kaza bela vermesin
Aman allah korusun telden yazıyorum hocam oto klavyenin azizliğine uğradık