Ergun Abi bugünüm çok hızlı ve birtakım işlerim açısından son derece negatif geçti ve şuan hiç tadım tuzum yok kendimi dinlemek için tüm çevremden uzaklaşıp yanlız kalmak istedim ama foruma takıldım ve forumda oraya buraya nazımızın geçtiği kardeş ve arkadaşlarıma ve senin gibi Kıymetli abilerimize bulaşıp duruyorum kendi kendime meditasyon yapıyorum,kafamı dagıtmaya çalışıyorum,aracın durumundan filan çok özel bir şikayetim yok aslında zaman zaman herkesde olan sıkıntılar benim arabamdada oluyor olmuyor desem yalan olur ama öyle öldüm bittim bir sıkıntım yok hatta arabanın performansı ile benim psikolojimin parelel ilişkiler içinde oldugunu düşünüyorum kafam kötüyse o gün arabada kötü performans sergiliyor kafam iyise arabada iyi oluyor gibi,evet alt devirlerde özellikle kalkışlarda,düşük sürat yokuş çıkışlarda son iki gündür sallama silkeleme ve yıgılmalar yaşıyordum hatta vites geçişlerim de sıkıntı vardı sanki 4 vitese geçmiyor gibiydi ama bugün bir ara yagmur altında transfercase rolesini yenisi ile degiştirdim ve genel manada sıkıntım ortadan kalktı,ama belli olmaz,belkide benimde şanzumanımın bakım zamanı gelmiştir diye düşünüp o nedenle sorup soruşturuyorum ayrıca bende arabayı sert kullanan tiplerdenim ve abi senden ögrendiklerim de ilgimi çekiyor ve bilgi dagarcıgıma eklemeler yapıyorum, bütün mevzuu bu umarım kimseyi kırmamış ve kızdırmamışımdır . Baki olan bu forumda hoş bir seda olmak isterim.Şöyle bak ; aracın durumundan bir şikayetin var mı ? bu riskli merak niye ?
Konu y-bsungur tarafından (20.Mart.2016 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir.
Yıldırım...., hadi yerine yat yavrucum... bu gece çok duygusalsın....
Yatmıycamm abi bana ne yatmıycam. Abi inanırmısın genelde çok az uyuyan bir adamımdır sabaha kadar nöbetci Koçum.
Ayrıca Yıldırım babaya dokunmayın kötü bir gün geçirmiş adamcağız, belli ki şanzımanın da da benim ilk zamanlarımda ki gibi belirtiler var. Baktıralım onu da çözelim buluşalım beraber bi kullanalım bakalım...Yaptırırız ona da bir revizyon en kötü, 20 sene daha gider mermi gibi! Dert edecek bişey yok ZJ candır gerisi lafı güzaftır
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MJZ abi, başkanın 5.9'u da arkaya bağlar öyle geçerim seni
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Aracım direk benzinli, tüm sensörleri sıfır, accel tst 18 ateşleme kiti ve msd bobin var sıfır. kn apollo performans filtre var sıfır. boğaz kelebeği performans flanşı var. cat iptali ve flowmaster süper 44 var. tüm filtrelerim hazır, 2-3 gün içinde tüm filtre ve yağlar değişecek.
Tork konvertörü ve şanzımanda en ufak kaçırma kavrama sorunu yok.
Motorun kondisyonu çok çok düzgün. Geçerim yani
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Aracım direk benzinli, tüm sensörleri sıfır, accel tst 18 ateşleme kiti ve msd bobin var sıfır. kn apollo performans filtre var sıfır. boğaz kelebeği performans flanşı var. cat iptali ve flowmaster süper 44 var. tüm filtrelerim hazır, 2-3 gün içinde tüm filtre ve yağlar değişecek.
Tork konvertörü ve şanzımanda en ufak kaçırma kavrama sorunu yok.
Motorun kondisyonu çok çok düzgün. Geçerim yani
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Başkan acilen geze-gen geleneksel drag yarışları diye bir başlık açıp organizasyona başla biz de periscope dan izleriz artık
Mirkan Apollo taktıktan sonra performans kaybın olmadımı ?
Sent from my iPhone using Tapatalk