ateşleme bobin flowmaster tork konvertörü sensor bilmem.
.5.9 var...gaz pedalı vites kolu var dağılın şimdi...
Hepinizi geçerim, tamponları söksem yeter
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Aha Silahlar çekilmiş.
Tam bir meksika açmazına dönmüş bu iş
- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -
Aha Silahlar çekilmiş.
Tam bir meksika açmazına dönmüş bu iş
Bugün kapının agzında transmission vites akım rolesini tekrar elden geçirdim ve sıfırıyla yeniledim ayrıca TPS i test ettim ilk hareket başlangıcında voltaj sektirmesi yapıyormuş hemen yeni TPS taktım kalkışlardaki silkeleme tamamen kayboldu,yol testine çıktım sonuç gayet tatminkardı şu an Drag yarışına dahi katılabilirim,kafaya koydum yaz başına dogru şanzuman yagı ve filtresi hatta selonoidleride değiştirecegim
Yavuzcan kardeşim Merhaba dediğin doğru şanzıman sıkıntısı büyük dert,aslında işin başında sıkıntının yardımcı elemanlardan kaynaklanabileceği ihtimalini hep canlı tutuyordum çünkü daha önce de TPS arızası yaşamıştım o zamanda özellikle düşük süratlerde çekişte aynı belirtiler vardı fakat birdenbire başlayan silkeleme yıgılma gibi sıkıntılar nedeniyle yinede şanzımandan ürkmedim desem yalan olur fakat şanzıman bildiğim kadarıyla hemen arıza moduna giren bir mekanizmada degil yavaş yavaş başlayan bir arıza sürecine sahip bu arada araçlarımızın belli bir yaşı ve km leri var o nedenle şanzımanın elden geçmesi muhtemel durumlar arasında bu nedenle seyahat esnasında O/D lambasını gözden kaçırmamak lazım Bir keresinde de zırt pırt her yerde kick down nedeniyle şanzıman vites akım rolesini kitlemiştim araba vites atmaz hale gelmişti onuda kendim çözmüştüm fakat şanzıman bakımını biraz geciktirdiğimde dogru ve şanzımanın durumunu kontrol edebilebilmek için stall testen konu açtım.yaz başına kadar ekstra bir sıkıntı yaşamazsam şanzımanda yag dı filtreydi,selenoidlerdi,balatalardı ön bant -arka bant ayarları hepsini elden geçireceğim.
Konu y-bsungur tarafından (22.Mart.2016 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.
Tabii Abi rahatlamaz olurmuyum. Bu ROLE ve TPS e gelince tabiiki anlatırım aslında TPS i bir ara çok ayrıntılı şekilde anlatmıştım ama nerede hangi konun içinde kaldı bilmiyorum.
Haklısın abi forumda aradım ama bulamadım neredeydi acaba bayağı uzun uzadıya bir iki arkadaş kendi aramızda yazışmıştık ama yok neredeyse .TPS de yeni başlık altında yeniden açacağım.