IMG_1169.jpg
aracın yükseltmeden önceki hali, şu an bilg de başka foto yok ama son halini eklerim.
araç şu an abim de gebze de duruyor, daha önce buradaydı
Merhaba arkadaşlar adım Serkan istanbul Küçükçekmece'de oturuyorum bende 1995 zj model ile aranıza katıldım bu formuda Ersin Bey sayesinde öğrendim önceleri gezenbilir de araştırma yapıyordum.Sizlere sormak istediğim benim aracım standart şuan için get yada yükseltme kiti uygulamak istiyorum sizce hangisini uygulamalıyım ? Bana ne önerirsiniz ben daha çok gezi ve camp olayı seviyorum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Merhaba Serkan Bey,
forumda ZJ konusunda uzman çok kişi var, ama öncelikli tavsiyem bu uygulamaları yapmış ve bütün detayları anlatmış olan konuları okumanız. sonrasında aracınız için ne kadar bir bütçe ayıracağınızı belirleyip ilerlemeniz.
benim gördüğüm ve okuduğum kit ile yükseltmenin daha iyi olduğu, burada da iş bütçeye bakıyor, 3500 TL Iron Rock yükseltme kiti + 400 civarı da direlsiyon amortisörü, işçilik + çıkabilecek ekstralar ile 4500-6000 TL arası tutar.
get ile ise çok daha ucuza çıkıyor.
konuları okuyup, bütçeyi belirleyip sonrasında bir başlık açın derim.
Hayırlı olsun Serkan bey, bende aracımı yeni aldım ve alır almaz bir hevesle bu konuları çok düşünmeye başladım, acaba yükseltme mi yapsam, vinç mi alsam şunumu yapsam bunu mu yapsam diye. Galiba aracı yeni alan herkes ilk bunları düşünüyor Bence bu şekilde kamp ve gezilerine git ve sonrasında ne yapmak istediğine ihtiyacına göre karar ver. Keza ben öyle yapacağım
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim yorumları ve verdikleri bilgiler için aslında benim aklımdan ilk geçen standart hali ile binmek daha sonra ise yapmak istediklerimi sırasıyla yapmak ☺️
İlk önce lastik almalıyım herhalde bana ne önerirsiniz ? Arazide yada bir yerde kalmamak için vinç de gerekiyor sanırım tepeye lamba da koymak istiyorum... Sizlerin yorumları neler olur ? Ayrıca merak ettiğim bir soruda buradan organize olup gezilere yada camplara gidiliyormu ? Herkese teşekkürler ☺️
Kerem bey teşekkür ederim cevabınız için dün kemerburgaza gittim oradaki kişiler de bana get işine girme araç sallanır dediler al bir kit onu yaptır dodik te taktırma dediler anladığım kadarıyla bu iş bana 4000 liraya patlıyacak
Hoşbulduk Mert bu kadar sıcak karşılanmayı beklemiyordum benim niyetim de aslında yükseltme yapmadan binmek ama kardeşim illa yaptıralım diyor gezi ve camp olayını sevdiğimiz için
Merhaba Burak bey,
benim amacımda aslında öyle yapmak tı ama ilk yapacağım işlem öne vinç takmak olacak bu tecrübeyle sabitlendi İstanbul'un neresindensiniz bir pazar yada hafta içi buluşup fikir alışverişinde bulunsak yardıma ihtiyaç duyuyor insan
Mert başkan bu vinç olayında bana yardımcı olabilirsin ne marka olması lazım ? gizli vinç yaptıranlarda varmış onlarıda okudum birde kaçlık ve hangi marka almak lazım ?