Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online teknik ekip ve Butik jeep garage

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Başkan ve Kıymetli Modaratörlerimiz. ilk öneri için ne diyorsunuz, forumda oraya buraya dağılmış tonla teknik bilgi var bunun kimisi doğru kimisi yanlış bunları ayıklayıp konu başlıklarına göre bir sıralama altına alsak herkesin faydalanabileceği inanılmaz bir kaynak ortaya çıkacaktır,buna birde gönüllü danışmanlık hizmetini bağlarsak. Türkiyede tek oluruz
    Online kütüphane nasıl olacak peki burası zaten kütüphane gibi hemen herşey var
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Doğru Mert ne ararsan var ama her biri bir yerde,bu karışıklığı ortadan kaldırdığımız zaman zaten kütüphane kendiliğinden oluşmuş olur fakat bu düzenleme forumda nasıl yapılır bilemiyorum ama yapılabilirse çok iyi ve çok kullanılışlı müthiş bir kaynak olur..Ama Abi bunu nasıl yapacaz bu zor bir iş derseniz onada yapacak bir şey yok.bu forumu forum yapanda zaten aramızdaki paylaşma ve yardımlaşma duygusuyla karışık kuruşuk da olsa bence herkesin fikrini paylaşma arzusu

Yapamazsakda düzeltemesekde burada bir forum var ve bu forum bizim forumumuzdur.
    Konu y-bsungur tarafından (25.Mart.2016 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    Yıldırım, aslında kütüphane falan bahane , forumda geyik şahane... .)

Fixya gibi siteler de sadece sorulara cevaplar var, kendi aralarında sohpet yok, oysa forumlarda bilgi verenin haricinde başka izleyicilerde konuya katılmanın yanısıra kendi aralarında konu ile ilgili sohpetlere girebiliyorlar. Bir cam sileceği problemi ile başlayan bir konu başka yönlere dağılıp matrak sohpetlere gidebiliyor. Sonuçta ilgi duyduğumuz bir konuyu bahane edip bir çatı altında bir anlamda aile oluyoruz.
    Aslında sitede bir konuyu arayıp bulmak zor değil, önemli olan açılan bir konunun altında başka konulara girmemek, zaten dikkat ederseniz konu içinde başka bir konu açıldığı zaman hemen onu ayırıp başka bir başlık altında açıyoruz. Dikkat etmemiz gerek bu. masa üstünü düzenli kaldırırsak sonradan aradığımızı kolay buluruz. Yeni açılan konularda tag'lar çok önemli, bir çoğunuz bu tag'lara takılıp kendinizi bu sitede buldunuz.

Ayrıca ; " ZJ hakkında sormak istedkleriniz " diye bir konu başlığı var, aslında bu başlığın açılması hataydı, bu başlığı dondurma taraftarıyım, çünkü bu başlık altında sorulan her şey aslında ayrı birer konu. Ayrı birer konu başlığı altında olmalı. Aynı şey WJ 'ciler içinde geçerli, Bu iki konu başlığı ,içinde yok olup giden birbirine karışan o kadar çok konular varki.

Üzerinde düşünelim..., örneklerine daha fazla takılıp tecrübe kazanalım, boşverin demiyorum, neden olmasın ? diyorum... irdileyelim bakalım nasıl işliyor sistem.

anlayamazsınız...

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Sen çok yaşa Ergun Abi dediğin gibi kütüphane bahane geyik şahane ,işte canlı örneği dün gece gözüne uyku girmeyen bir Eskişehirli sabahın üçünde ortaya iki öneri attı 2 sayfadır yazıp duruyoruz dahada ne kadar yazarız Allah bilir.

Aslında ben bu forumda aradığımı öyle yada böyle bulurum zaten yazılanların içine mutlaka Maydonoz olmuşumdur nasıl olsa bir yerden hatırlarım.

Bu sistem üstüne çok komik bir fıkra var ama biraz bel altı o nedenle yazmaktan vazgeçtim yanlış anlaşılmak istemem ..

Fotoyu yeni gördümm Abi yazdıracanmı bana denizaltı nasıl su almıyor..
    Konu y-bsungur tarafından (25.Mart.2016 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.

Üye discusmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi farzet benim bir garajım var herkes oraya geliyor. Kabul edilirsede geze-gen in garajı Sıkıntı olacak bir durum yok.

İlk öneri de çok güzel, müzik sistemleri konusunda yardımcı olurum. Benim asıl mevzum uzmanlık alanım da bu
    Müzik sistemi mi? Mirkan haftaya amfimi, basımı tweeterlarımı alıp sana geliyorum

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Herşeye rağmen gördüğüm bir gerçekte şu oldu ki keşke Istanbul da yaşasaydım kesinlikle Hoby garage için en başta Mirkan olmak üzere istekli birkaç arkadaşla bu işe mutlaka girişirdim ben Eskişehir de yim ve bu konularda burada bir tek Muhteşemle ciddi konuşmalarımız oluyor ama burada bizden başka kimse yok.

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı discusmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Müzik sistemi mi? Mirkan haftaya amfimi, basımı tweeterlarımı alıp sana geliyorum
    Profosyonelim, en kralını yerim ama bedensel engelliyim montajı yapamam
    Montajı tarif ederek sana yaptırırım
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Mirkan bizim infinity teyplerin kafasını hiç söktünmü yada sökülüyormu bir bilgin varmı iç aydınlatmalarını yenileyecegim.

Üye Kadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    31.Mart.2014
    Sayın Başkan ve Kıymetli Modaratörlerimiz. ilk öneri için ne diyorsunuz, forumda oraya buraya dağılmış tonla teknik bilgi var bunun kimisi doğru kimisi yanlış bunları ayıklayıp konu başlıklarına göre bir sıralama altına alsak herkesin faydalanabileceği inanılmaz bir kaynak ortaya çıkacaktır,buna birde gönüllü danışmanlık hizmetini bağlarsak. Türkiyede tek oluruz
    Katılıyorum krsinlikle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üye discusmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Profosyonelim, en kralını yerim ama bedensel engelliyim montajı yapamam
    Montajı tarif ederek sana yaptırırım
    Ne demek kardeşim, zaten işin zor kısmı bağlantıların nasıl yapılacağını bilmek Bende orjinal infinity amfi ve orjinal teybi duruyor, 2nci amfi bağlantısı yapılabilir değil mi?

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Alıntı discusmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne demek kardeşim, zaten işin zor kısmı bağlantıların nasıl yapılacağını bilmek Bende orjinal infinity amfi ve orjinal teybi duruyor, 2nci amfi bağlantısı yapılabilir değil mi?
    Orijinal teypde rca çıkışı olmadığı için çevirci kullanmak gerekir. Kaliteli bir çevirici olmazsa hiç güzel ses alamazsın.
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul

Yıldırım, gördün mü bak ? tam da demek istediğim bu ; şimdi Fixya gibi bir yerde zıplayabilirmisin konu içinde başka muabbete ?

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Yok abi ne gezer bu konuda çok haklısın.Ben yaklaşık 3 senedir fixya üyesiyim üye olduktan 1 sene sonra filandı bende gönüllü oldum ve banada arızalar göndermeye başladılar fakat orada 3 level var ben daha ilk leveldeyken canımı çıkarmaya başladılar(Merak ettim bak ..Şimdi siteye girdim verdiğim bilgilerle tam 15331 kişiye yardımcı olmuşum) öyleki neredeyse her hafta en az 3/5 kalem soru gelmeye başlamıştı,şöyle bir sıkıntı var ne yapmalıyım,yok şu malzeme arabanın neresinde yok şu kodun açılımı ne .Boş kaldığım zamanlarda onlara cevap yetiştirecem derken pek çok şeyide ögrenmiş bulundum işin tek işe yarar tarafıda o oldu ama son 9/10 aydır 15 günde bir kere ancak ziyaret ediyorum gönderilen sorulara da son 9 aydır cevap vermiyorum diye artık soru filanda göndermiyorlar.

Orada böyle muhabbet yok abi, ben zj ile ilgili bilgi ararken tesadüfen buldum ve öylesine takıldım,yalnız şu bir gerçekki bu forum ABD yapımı bir forum ve adamlar Dünyanın her yerinden tecrübe ve bilgi sahibi yada merak sahibi insanlara Teknoloji üzerinden.Araç sevgisi üzerinden.mekanik üzerinden (forumda her model ve türden Arabalar hakkında ne ararsan var fakat açılımları sadece arabalarla sınırlı degil tüm teknik-mekanik-kimyasal-fizik- en basit cep telefondan tut aklına ne gelirse) ulaşmanın kolay ve gönüllü ücretsiz bir yolunu bulmuş durumdalar adamlarda benim ev adresime kadar tel numarama kadar her şey var,hatta arada bir teşekkür mali gönderip halimi hatırımı soruyorlar böyle ince yönleri de var.Ne diyeyim insan doğası gereği sırtının sıvazlanmasından hoşlanıyor.bence çok başarılı bir Teknoloji ve bilgi toplama politikası uyguluyorlar.

Hani diyordum belki bizde böyle bir yapılanmanın en azından amatör olarak içine girebilirsek en azından kendi ülke sınırlarımız içerisinde bir şeylerin öncüsü olabiliriz neden dersen bana göre elimizde müthiş bir imkan var bizim üyesi bol TEKNİK bilgi donanımı yüksek zeki,yaratıcı ruhu gelişmiş kabiliyetli,kafası çalışan paylaşımcı ve muhabbetli forum üyelerimizde ülke geneline yayılmış durumda ve kendi aramızdaki muhabbet bize her türlü yetip artıyor ama biz bu olanağı daha yararlı şekillerde de kullanabiliriz diye düşünüyorum.

Ben kendi adıma şu sözü verebilirim ve sözümün de arkasında dururum öyleki forumdan tek yüz yüze tanıştığım kişi bizim buradan Muhteşem olsa da yazıştığım ve hatta telefonla görüştüğüm forum üyesi arkadaşları yolda görsem tanıma imkanım olmasa da her üyemize eşit uzaklıkta ve eşit yakınlıkta olan bir kimseyim ve bu topluluğun sahip olduğu her türlü teknik-mental ve fiziki gücünü daha faydalı daha etkili şekilde kullanarak Ülke genelinde örnek projelere imza atabiliriz bu bence bizim bir arada bulunmamızın bir başka ve en önemli nedeni olmalı,bu sebeple insan yaşantısına kaliteli katkılar sağlayacak tüm projelerde elimden geleni yapmaya hazırım.

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Mirkan bizim infinity teyplerin kafasını hiç söktünmü yada sökülüyormu bir bilgin varmı iç aydınlatmalarını yenileyecegim.
    sökülüyor abi kolayca ampuller kabak gibi ortada... teybi söküp sehpaya koy göreceksin bir kaç vidalık işi var...

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Sökülüyor ve ampuller kabak misali ooo iyi haber .. ilk fırsatta el atacagım..

Üye archway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    22.Mart.2016
    Nereden
    Küçükçekmece
    Günaydın arkadaşlar bu form'da yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı severek okuyorum herkese teşekkür ederim.Sizlere sormak istediğim benim aracım 5.2 ve aracıma yükseltme kiti uygulamak istiyorum sizce hangi markayı uygulamalıyım? Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? fiyat ne olur ?

Üye ahimrek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    30.Mayýs.2015
    Nereden
    Denizli
    Herkese merhaba; iyi günler, iyi haftalar.... Garage güzel fikir ancak işletmesi zor ve sadece istanbul da olabilecek bir oluşum bence. Çünkü diğer şehirlerde birer ikişer kişiyiz aktif olan. Gelelim forum olayına ergün abinin de dediği genel konu başlıkları altında aradığını bulmak imkansız oluyor. Ben aradığımda bulayım diye, gerekli gördüğüm sayfaları pdf olarak pc me kayıt ediyorum. Forum da oluşturulacak bilirkişi heyeti tarafından markalar altında sorunlar çözümleri başlığı altıda detaylandırma yapılabilir. Örneğin Mekanik Problemler, Elektronik Problemler, Kaporta, Modifikasyon vb. gibi ana başlıklar oluşturulup, konuları düzenledikten sonra; açılan konuları da takip ederek yönlendirme yapılması bir çok şeyi çözebilir gibi geliyor bana. Genel başlıklar bir çok değerli bilgiyi yutuyor için de Ayrıca geyik muhabbetini de unutmayalım dediğim olay teknik mevzular diğer başlıklarda muhabbet olmaz ise olmaz sıkılırız....
    2016 Model Dacia Duster 4x4
    1997 Model Grand Cherokee 5.2 V8
    1994 Model Grand Cherokee 5.2 V8

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı archway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın arkadaşlar bu form'da yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı severek okuyorum herkese teşekkür ederim.Sizlere sormak istediğim benim aracım 5.2 ve aracıma yükseltme kiti uygulamak istiyorum sizce hangi markayı uygulamalıyım? Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? fiyat ne olur ?
    Bunun icin ayri bir baslik acip once.aracin fotolarini at da keyifle bakalim duruma

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye KARADAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Aralýk.2014
    Nereden
    BAÄžCILAR Ä°STANBUL
    UyumuÅŸum

Bu mekanı herkes kendininmiş gibi görürse dağılmaz. Söz veriyorum, bana işinin ehli avukat bulun hemen vekalet verip çıkarayım yerimiz hazır. Geriye dönük 5 yıllık da kira alacak yasal faizleri ile, 300bin TL para yapıyor, lift de benden basınçlı yıkama makinaları köpük tankı kompresör de benden. Elektrik su da benden. Çay da benden.
    Mangal da benden
    Maksat muhabbet olsun Şehir dışından gelecek üyeler için yatacak yer de benden
    Ben sizler ile vakit geçirmeyi çooooook isterim.
    Mirkan; ağzına yüreğine sağlık.Bu gayretin ziyadesi ile takdire şayan.Aslında tamda gönlümden geçen atölye sevdasını yeniden canlandırdın.Ancak bu heveslerin zamanla azaldığı ilgisizlikten şevklerin kırıldığı defaatle yaşanmış örnekleri de vardır.Yinede bir yerden başlayıp mümkün olduğunca makul çerçevede adına her ne denecekse aidat, bağış vb gibi bir hesap havuzu oluşturulup genel giderlerin sağlanması ve bu düşüncenin devamlılığı ye yaşaması için olmazsa olmaz 1. kuraldır.Böyle bir olgu ile başlanırsa aidatlarını ödeyen insanlar sahiplenme içgüdüsü ile daha fazla gayret gösterir.Bedava olan hiçbir şeyin kıymeti harbiyesi yoktur.Benim naçizane düşüncem bu yöndedir.

Üye Bülent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    12.Mayýs.2016
    Nereden
    Zeytinburnu
    Bence her ikiside güzel olur benim gibi araç hakkındabilgisi olmayanlar her türlü bu sitede bilgi bulabilir
    Garaj işi daha güzel olur fakat içinin dolması lazım mesela aylık aidat ödenir bir nevi sigorta olarak düşününülebilinir toplanan para larla herkezin araçlarındaki eksikşer giderilir yada daha kısa anlatayım bayanların yaptıkları gün gibi yapılır her ay 1 kişinin eksikşeri tamamlanır
    34 S 4446
    Grand cherokee 5,2 1997

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu