Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online teknik ekip ve Butik jeep garage

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir

Online teknik ekip ve Butik jeep garage

Tüm forum üyesi arkadaşlara iki değişik öneride bulunmak ve bu öneriler hakkında görüş ve önerilerinizi almak istiyorum.

1 :Birincisi geze-gen forum içerisinde Online tamir gibi bir bölüm açsak ve tüm arıza tamir vs konularında bugüne kadar gelmiş geçmiş ne kadar teknik konu varsa Online bir teknik kitaplık yapsak ve ayrıca gönüllülük esası ile işi bilen duayenlerden kurulu bir teknik ekip oluşturarak problemi olan arkadaşların bu ekipten direkt yardım almasını sağlayacak Profesyonel bir çalışma yaratsak (Örnek benimde zaman zaman takip ettiğim ve üyesi olduğum yabancı Forum Fixya.com gibi )

2 :İkincisi biraz ticari bir hayal ama neden olmasın forumda o kadar üye varız kiminin parası kiminin emeği kiminin bilgi ve donanımı bir kaç zj hastası bir araya gelsek ve Arabası bol bir yerde Butik jeep garaj yada Hobi jeep garaj açsak.

Düşünce ve takdirlerinize bırakıyorum.
    Konu y-bsungur tarafından (25.Mart.2016 Saat 03:16 ) değiştirilmiştir.

Üye discusmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    23.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm forum üyesi arkadaşlara iki değişik öneride bulunmak ve bu öneriler hakkında görüş ve önerilerinizi almak istiyorum.

1 :Birincisi geze-gen forum içerisinde Online tamir gibi bir bölüm açsak ve tüm arıza tamir vs konularında bugüne kadar gelmiş geçmiş ne kadar teknik konu varsa Online bir teknik kitaplık yapsak ve ayrıca gönüllülük esası ile işi bilen duayenlerden kurulu bir teknik ekip oluşturarak problemi olan arkadaşların bu ekipten direkt yardım almasını sağlayacak Profesyonel bir çalışma yaratsak (Örnek benimde zaman zaman takip ettiğim ve üyesi olduğum yabancı Forum Fixya.com gibi )

2 :İkincisi biraz ticari bir hayal ama neden olmasın forumda o kadar üye varız kiminin parası kiminin emeği kiminin bilgi ve donanımı bir kaç zj hastası bir araya gelsek ve Arabası bol bir yerde Butik jeep garaj yada Hobi jeep garaj açsak.

Düşünce ve takdirlerinize bırakıyorum.
    2ncisini tam olarak anlayamadım ama ilk öneri süper. Keza teknik konularda daha önce okuduğum teknik bir konuyu bile tekrar bulmakta çok zorlanıyorum..

Üye Mirkan Şenol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Yıldırım abi, 800 metrekare direksiz kolonsuz 5 metre tavan boyu olan bir depom ve 500 metrekare kapalı asfalt bahçesi var. Toplam 1300 metrekare. İçinde kiracım var çıksın yer sorun değil. Özel sebeplerden ötürü bir daha kiraya vermeyeceğiz. Yer Eyüp Alibeyköy'de.
    İçeriye tamir ve yıkama takımları koyacağım, ortak lift de alabiliriz, çıkması 1000TL civarı.
    Geze-gen ortak kullanım alanı olabilir, hiç bir talebim yok. Bu yaz kiracı çıktı çıktı, çıkmadı kan çıkacak zaten
    Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Arkadaşlar biraz düşündükten sonra ikinci önerinin amacının dışına taşacağı hissine kapıldım ve İkinci öneriyi şimdilik geri çekiyor ve devre dışı bırakıyorum .

ilk öneri için fikirlerinizi almak istiyorum ONLİNE TEKNİK KİTAPLIK VE ONLİNE TEKNİK EKİP
    Abi amacının dışına çıkacağı bir durum yok, yer alet edevat benden. Elimde 2 tamirhane açacak ekipman var. Birilerinin gelip kendi aracını sökmesi veya yıkaması benim için sorun değil. Bizden olsun yeter. Kimseden para isteyecek değiliz.
    Bence çok çok iyi olur, çıkma bir dünya parça da yığarız isteyen istediğini alır. Benden komple yürüyen ve sensörler çıkacak mesela.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Vallaha Mirkan Bu Butik Jeep Garaj hep aklımda olan bir şey keşke yapabilsek cümle aleme faydamız olur ama tabii işin bir de ticari yönü var bu nedenle forum olarak bazı kurallarımız var kaş yapalım derken göz çıkarıp umarım bazı kuralları delmemişimdir. Forum olarak genel yaklaşıma bir bakmak lazım bakalım bu konuda degişik görüşler veya fikirler varmı .Bekleyelim bakalım.

İlk öneri için ne düşünüyorsun ONLİNE TEKNİK KİTAPLIK VE ONLİNE TEKNİK EKİP
    Konu y-bsungur tarafından (25.Mart.2016 Saat 04:32 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Vallaha Mirkan Bu Butik Jeep Garaj hep aklımda olan bir şey keşke yapabilsek cümle aleme faydamız olur ama tabii işin bir de ticari yönü var bu nedenle forum olarak bazı kurallarımız var kaş yapalım derken göz çıkarıp umarım bazı kuralları delmemişimdir. Forum olarak genel yaklaşıma bir bakmak lazım bakalım bu konuda degişik görüşler veya fikirler varmı .Bekleyelim bakalım.

İlk öneri için ne düşünüyorsun ONLİNE TEKNİK KİTAPLIK VE ONLİNE TEKNİK EKİP
    Abi farzet benim bir garajım var herkes oraya geliyor. Kabul edilirsede geze-gen in garajı Sıkıntı olacak bir durum yok.

İlk öneri de çok güzel, müzik sistemleri konusunda yardımcı olurum. Benim asıl mevzum uzmanlık alanım da bu

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Bence süper olur GEZE-GEN JEPP GARAGE .Bakalım Sabah ola hayrola şu an millet uykusunda sinek uçuruyor sitede şu saatte sen ve benden başka kafadan kırık kimse yok.Ergun Abi -Mert başkan ve diger Geze-gen müdavimleri bir uyansın bakalım .

Bakalım ne diyecekler Ulan ne olmuş Sabaha kadar Atölye kurmuşlar Adınıda bizden çalmışlar yetişin Buba ..

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Atölye işinde çok destek bulabileceğimizi sanmıyorum ama ,ilk öneri bence hem lazım hem de çok işlevsel.her konuda olmasında fayda var buna tüm teknik sistemler dahil müzik sistemide tabiiki

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Mirkaaaannn Uyudunmu ne yaptın cevap vericen diye öyle bekleyip dururum ,gözümden uyku akmaya başladı benimde .

Neyse Hadi yarın devam edelim ,iyi uykular ..iyi geceler.

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    1. Teklife yapılan yorumların takibinin takibi sonrasında yorum.
    2. Daha önce denenmeye çalışıldı, mekan tutma konusunda birlik sağlanılamadı ama üye olan bir usta arkadaşımızın Florya'daki
    dükkanında haftada bir gün toplanıldı, sonrasında ilgi azaldı ve dağınıldı... doğal bir gelişim diye görüyorum.

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    UyumuÅŸum

Bu mekanı herkes kendininmiş gibi görürse dağılmaz. Söz veriyorum, bana işinin ehli avukat bulun hemen vekalet verip çıkarayım yerimiz hazır. Geriye dönük 5 yıllık da kira alacak yasal faizleri ile, 300bin TL para yapıyor, lift de benden basınçlı yıkama makinaları köpük tankı kompresör de benden. Elektrik su da benden. Çay da benden.
    Mangal da benden
    Maksat muhabbet olsun Şehir dışından gelecek üyeler için yatacak yer de benden
    Ben sizler ile vakit geçirmeyi çooooook isterim.

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    hobi garaj depo işini birkaç sene önce düşündük hatta mekan bile baktık ama istanbul çok büyük dağınık km olarak mesafeler yakın olsada ulaşım sıkıntısı ve kiraya ortak olacak kişilerin de kararıyla vazgeçtik..şu anda bizim için ortak nokta ikitelli sanayi civarı oralarda bir dükkan tutsak nerden baksan 1500 tl kirası olur içine koyacağımız malzeme sıkıntısı yok herkeste birşeyler var sonrasında güvenlik problemi olur hergün açılmayan bir dükkanı gece soyup soğana çevirirler. elektrik su aidat derken 10-15 kişiden düzenli para toplayabilmek lazım zaman için 3-5 kişi ödemeleri sarkıtmaya başlasa kabak tadı verir ara bozulur vs birçok düşünülmesi gereken şey var. ..ama tekrar gündeme alınabilir imkansız birşey değil
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy
    Ah be abi, var yerimiz. Kemerburgaz'a 10 dakika mesafede, Maslak sanayiye 10 dakika mesafede

Ãœyelik tarihi
    19.Kasým.2014
    Nereden
    İstanbul Alibeyköy

Üye K@RUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    20.Mayýs.2015
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Mirkan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oha benim eve 2 dk sürmez burası,

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Oha benim eve 2 dk sürmez burası,

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Ah be abi, var yerimiz. Kemerburgaz'a 10 dakika mesafede, Maslak sanayiye 10 dakika mesafede
    mirkan yer var da biraz ters ya en uçta ergun abi var gürpınar beylikdüzü bahçeşehir ben bakırköy

Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    18.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    iki fikir de çok güzel, geliştirilebilir.
    hatta işin ehli bir usta ile anlaşılabilir belki?

takip ettiğim kadarı ile bir çok konuda teknik bilgi sizlerde mevcut.

hayırlısı..

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı Keremuyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki fikir de çok güzel, geliştirilebilir.
    hatta işin ehli bir usta ile anlaşılabilir belki?

takip ettiğim kadarı ile bir çok konuda teknik bilgi sizlerde mevcut.

hayırlısı..
    kerem site kuralları gereği yüzümüzün göründüğü avatarlar kullanıyoruz sende yükleyebilirsen seviniriz...

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Sayın Başkan ve Kıymetli Modaratörlerimiz. ilk öneri için ne diyorsunuz, forumda oraya buraya dağılmış tonla teknik bilgi var bunun kimisi doğru kimisi yanlış bunları ayıklayıp konu başlıklarına göre bir sıralama altına alsak herkesin faydalanabileceği inanılmaz bir kaynak ortaya çıkacaktır,buna birde gönüllü danışmanlık hizmetini bağlarsak. Türkiyede tek oluruz

Üye Keremuyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    18.Þubat.2016
    Nereden
    Ä°stanbul
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kerem site kuralları gereği yüzümüzün göründüğü avatarlar kullanıyoruz sende yükleyebilirsen seviniriz...
    inanır mısın bilmem ama tam bu konuya girdiğimde benim fotom nasıl gözüküyor acaba diye düşünürken çıkmadığını fark ettim
    aslında yükledim ama sanırım yapamamışım, şimdi bakıyorum tekrardan

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu