Led farlar muayene de sıkıntı yaşamıyor aydınlatma açısından gayet başarılı burağın arabaya taktık ve testi geçti eski farları bunların yanında park ampülü gibi duruyor tabş aynanın etkisi büyük bugün kedndi aracıma taktım Duster alta doğru yoğun bşr aydınlatma var yani far uzak mesafeyi gösterirken sis lambaları nı yakınca aracın 3 m önü aydınlanır ve cevresi ledi takınca sisler açıkmış gibi önünüzden ileri kadar aydınlanıyor karşı tarafı rahatsız etmiyor tavsiye ederim
Buralara fazla bakamıyorum işlerden dolayı bir sorunuz olursa facebook dan ulaşabilirsiniz Hayırlı geceler herkese
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DUSTER 4WD
2001 model Jeep Grand Cherokee WJ min far ampullerini aliexpres den aldığım ledler ile kendim değiştirdim çok memnunum.
Uzun farlar için 1 çift 66 W 6000lm HB3 9005 COB fan soğutmalı 18 $ a aldım ama kısa far yuvası daha derinde olduğu için fan soğutmalı model sığmaz bu yüzden metal örgü soğutmalı başka bir marka almak zorunda kaldım fiyat daha yüksek 80 W/SET 6000 K Beyaz CR XHP50 Cips Araba LED Far Ampul Kiti 40 W 4800LM fiyat 43$.
Link verebilir misiniz ben de çok muzdaribim far konusundan.
WJ farına bi-xenon mercek uygulaması
başlıklı bir konu açmıştım, bakarsanız bir fikir verebilir genel olarak.
şimdide bu uygulamaya ilave olarak uzun farlarada yaprak soğutmalı ledle takviye yaptım.
henüz mahalle arası denemekten başka şansım olmadı. Tepkime süresi iyi. Wj ler için led veya zenon kit uygulaması Zj ye göre basit sayılır.
ZJ için problem WJ den farklı olarak ışığın kırılmasını ve düşmesi gereken yere düşmesini sağlayan çizgiler reflektörde değil camın yada akrilik malzemenin üstünde. Ama en azından iyi ayarlanmış bir far led ampulle daha iyi iş görür diye düşünüyorum.
Doğru işlemeyen akıl keskinmiş neye yarar, saatin iyiliği koşmasında değil doğru gidişindedir.