Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: zj teybi böyle sökülür

Hybrid View

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir

zj teybi böyle sökülür

Eklenti 1941 teybimim eski hali alttaki kanal butonlarının bazen tamamı bazen 4/5 nolu butonu ve CD butonu kararmış ve aydınlatması yok olmuştu.Eklenti 1941

Bugün teybi söktüm eve getirdim

ve sonrasını fotolarla anlatayım Eklenti 1943 ve teybi sökmeye başladım Eklenti 1944

Üye MUHTEŞEM26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    05.Mart.2014
    Nereden
    ESKÄ°ÅžEHÄ°R
    duramadın değilmi yıldırım ağbi ben biliyordum

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    önce ön kapak ve sonrasında ince temizlik maksadıyla ön kapak üstündeki ve içindeki tüm parçaları köpüklü suya bastımEklenti 1945Eklenti 1946Eklenti 1947 gelelim aydınlatmanın ve kontrolların bulundugu ana kartı iki vida ile ön panelden ayırdım Eklenti 1948Eklenti 1949

- - - Mesaj BirleÅŸtirme - - -

Mallesef muhteşem seyret bak neler yaptım ama yaptıgıma degdi

Moderator Han Solo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    eeee sonra...abi şu fotoları photobucketa yüklesen ya daha büyük çıkıyor tek tek tıklamak zorunda kalmıyoruz
    GEZE GEZE BU GEZE-GEN BÄ°TMEZ

tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Dur başkan acele etme o dediğin nane bende yok Ana kart üzerinde malzeme yorgunluguna ugramış ve kavrulmuş iki adet kırık soket ve üç adet gevşek soket tespit ettim aydınlatmaların neden hiç yanmadıgını ya da zaman zaman yananaların neden zaman zaman yandıgı ortaya çıkmış oldu Eklenti 1950Eklenti 1951 tabiiki yanık iki adet kıl bacak ve yeni kıl bacakları elimde yeni soket olmadıgı için direkt olarak bacaklarından soket yuvasına lehimledim.Eklenti 1952 ve bu arada yıkanan malzemeleri sudan çıkardımEklenti 1953Eklenti 1954ve kapak içi aydınlatmayı yayan beyaz saydam malzeme üzerindeki led yuvalarını kulak pamugu ile ince ayrıntısına kadar temizledim
    Konu y-bsungur tarafından (28.Mart.2016 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    led leri degişen ana kartı monte ettim ve o halde arabada teste gittim ve aydınlatmalarrrrr..Eklenti 1955Eklenti 1956Eklenti 1957Eklenti 1958ve iş bitti şimdi sıra toplamada Eklenti 1959

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    led leri degişen ana kartı monte ettim ve o halde arabada teste gittim ve aydınlatmalarrrrr..Eklenti 1955Eklenti 1956Eklenti 1957Eklenti 1958ve iş bitti şimdi sıra toplamada Eklenti 1959
    teybi cıplak halde araca goturup soketi taktıktan sonra kontağı çevirdiğindeki yüzündeki mutlu çocuk gülüşünü gözümde canlandırdım bi an

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Aynen öyle sonuç çok tatminkardı ve geri eve çıkıp teybi topladım özellikle ana kapak altındaki saydam malzeme ve metal iskeleti dikkatli birleştirmek gerekiyor yoksa tuşlar çalışmazEklenti 1960Eklenti 1961Eklenti 1962ve teyp tekrar eski görünümüne kavuşturup tam yerine oturutmadan bir daha arabada denedim ve sonuçççççEklenti 1963 yarın tertemiz toplayıp bir ikide düzgün foto çekerim,teyp tekrar masanın üzerinde Eklenti 1964
    Konu y-bsungur tarafından (28.Mart.2016 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    açmışken kulak pamuğu ile cd lensini de temizleseydin biraz bari...

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Ayıp ettin temizlemez olurmuyum hatta kaset çalar yuvasınada hava tuttum,zaten sadece ışıklarını değil her yerini kontrol ettim.

Üye ycankes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    02.Kasým.2014
    Nereden
    Karabük,Sivas
    Helal Yıldırım abi.Geçenki derdinden kurtulunca keyfin yerine gelmiş. Net fotoğraf bekliyorum bende.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Sagol yavuzcan bugün pazar ve bizim burada hava da soğuk ve yağmurluydu öğleden sonra başladım akşamı ettim işte bizimkisi tam bir zj sevgisi aldığım günden beri motoru dahil olmak üzere ellemediğim yeri kalmadı desem yeri var. yarın eklerim bir kaç güzel foto.

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    bizimkisi tam bir zj sevgisi aldığım günden beri motoru dahil olmak üzere ellemediğim yeri kalmadı desem yeri var.
    İşte sırf bu yüzden uzun yıllar ZJ kullandıktan sonra yine gidip tıpatıp aynı modeli aldım

Bazıları nasıl oluyorda çamaşır değiştirir gibi araba değiştiriyorlar anlamıyorum...

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    yıldırım arkadaşım ellerine sağlık bu işi teyp tamircisine götürsen asla uğraşmazdı. yada yalap şap yapardı reklam filmi vardı bi abi konuşuyordu emekliyim vaktim çok uğraşırım haaa diye
    Sagol yavuzcan bugün pazar ve bizim burada hava da soğuk ve yağmurluydu öğleden sonra başladım akşamı ettim işte bizimkisi tam bir zj sevgisi aldığım günden beri motoru dahil olmak üzere ellemediğim yeri kalmadı desem yeri var. yarın eklerim bir kaç güzel foto.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıldırım arkadaşım ellerine sağlık bu işi teyp tamircisine götürsen asla uğraşmazdı. yada yalap şap yapardı reklam filmi vardı bi abi konuşuyordu emekliyim vaktim çok uğraşırım haaa diye
    İlhan arkadaşım .Adam doğru söylemiş tam beni tarif etmiş Eklenti 1970Eklenti 1971Eklenti 1972Eklenti 1973Eklenti 1974bende emekliyim vaktim var doğru söze ne denir emeklide vakit bol zj ile uğraşmak için ideal durum.Vakit ve İlgi şart.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir

Ãœyelik tarihi
    03.Mart.2014
    Nereden
    istanbul
    gündüz bile yanıyo ışıklar ama cd düğmesi yanmıyo bide üstte bi düğme daha yanmıyor noldu ki

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı Han Solo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gündüz bile yanıyo ışıklar ama cd düğmesi yanmıyo bide üstte bi düğme daha yanmıyor noldu ki
    Mert Bu gecemi yedin ama yinede sagol .Nasılolsa yaptım kafasında olduğum için teybi taktıktan sonra dikkatimi yoğunlaştıramadım sanırım birde resimleri akşam hava kararınca çekmiştim yorgunluktanmı dalgınlıktanmı neden hiç uyanmadım ,iyiki uyardın da yeniden elden geçirdim sadece power butonunun ışık rengi elimde aynı renkten led kalmadıgı için biraz farklı bir renk taktım oda power olmasına özel oldu.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Valla mert tam 9 tane ışıgı var ve yerleride ortada duruyor yani hangi ışıgın hangi dügmeleri aydınlattıgıda açıkca görünüyor ayrıca hepsi faal ve ışıl ışıl yanıyor önü açık haldeki resimlerdede gördügün gibi hepside yanıyor dügmelerdede bir sıkıntı yok gerçekte dediğin CD ve diger lambada yanıyor ama ben fotografı çektiğim yer tam karanlık bir yer degil tepemde kocaman sokak lambası var ve aracın içi aslında olması gerekenden daha aydınlık ondan dolayıda tam ve düzgün fotograf çekemiyorum,ayrıca yanmazsada kendi bilir benden bu kadar dahada ugraşmam bu görünüm bana yeter.Eklenti 1975Eklenti 1976
    Konu y-bsungur tarafından (29.Mart.2016 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Mert gündüzü beklesen olmazmıydı gecenin bu saatinde verdin uyuzu şu lamba niye yanmıyor yat yata bilirsen ahanda şimdi gecenin bu saatinde arabanın başına iniyorum..

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu