Merhaba,
1998 JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.2 uygun get yükseltme yapmak istiyorum, ne kadar tutar nereden alırım. Ebay gibi sitelerde buldum ama yanlış bir şey almaktan çekindim
Teşekkürler.
Merhaba,
1998 JEEP GRAND CHEROKEE ZJ 5.2 uygun get yükseltme yapmak istiyorum, ne kadar tutar nereden alırım. Ebay gibi sitelerde buldum ama yanlış bir şey almaktan çekindim
Teşekkürler.
Tornacıda poliüretan malzemeden aracınızdan ölçü alarak yaptırabilirsiniz. Ön ve arkalar farklı oluyor. Ücret konusunda bir fikrim yok.
Kısa sure sonra aracımdan sokeceğim, 200 TL sizin için uygun ise goruşebiliriz.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Ömer bey siz nerede yaptırdınız ? Memnunmusunuz ? Çünkü bende yaptırmayı düşünüyorum gezi ve kamp için adres verebileceğiniz bir yer varmı ? Iron Rock mu almak lazım yoksa bu işi bilen Burak bey'in dediği gibi Tornacıda mı yaptırmak lazım ?
Mirkan bey sizin neden söküyorsunuz memnun kalmadınız mı ? Yoksa yükseltme kiti mi takacaksınız ? Bizde yeni olunca bu işlerde o yüzden soruyorum
Yol tutuşu vs birşey değişmedi sertleşiyor diyorlardı onada katılmıyorum,yanlız müthiş rahatladım artık altını sürtmüyorum
Aradığım huzur sendin sende gittin geriye dağ taş kalan..
Mirkan'ın verdiği fiyat çok iyi. Zaten 500 TL üstü fiyatlar verilecekse helezon ve amortisor kiti çok daha sağlıklı ve mantıklı.
Takoz takınca amortisorunuz ve helezonlarınız takoz kalınlığı kadar açık durur. Aracın esneme payı azalır.
Benim de kafamda soru işaretleri vardı yaptırıp yaptırmama konusunda ama sizin deneyimlerinizden sonra bende yaptırmaya karar verdim aşağı yukarı bu işlem bana 600 liraya patlıcak o zaman
Burak bey sizin dediğiniz helezon ve amortiser kiti ni nereden bulabilirim İstanbul'da nereyi önerirsiniz yaptırmak için
En uygun kit işçilik hariç 1200 tl nasıl bi kıyaslama üstad? Ben anlamadım ...ayrıca kit takıcaksın o paraları verip en alçak 3 inç oda şaftı bozucak hadi oraya gir ..oraya girdik madem yapıoz 5 inç olsun haydaa hortumlar kollar vs uzar gider hard offroad yoksa 2 inç get işinin ehli ustalıkla hiç bi sıkıntı yapmaz
Bu iş için en fazla ne kadar vermek lazım tecrübeli arkadaşların fikirlerini nedir
kit takacağım için sokuyorum. tek eksiğim fren hortumu, elime para geçtiği an kiti takıcam. 20-25 gun musade edin sokeceğim.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''