ZJ'nin yükseltme kitleri uygun. Orta seviye bir helezon amortisor ve kol takımını 2000 TL civarı yaparsın işçilik hariç.
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...89394850/detay
Burda bi kit var mesela dediÄŸim ÅŸekilde.
-----
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...81896268/detay
Ya da bu şekilde amortisorlu bi kit var. Bunu alıp, ileride takozları çıkarmak istersen sadece helezon alırsın.
Sen dediğimiz gibi, uygun fiyatla bi get dene hocam, sonra duruma bakarsın.
Teşekkür ederim Burak yardımların için
Ben senin ve Ergun abinin dediği gibi ilk başta 2" get uygulucam arabayı alalı daha 2 ay oldu )
Sonra da lastik seçicem Cenk abi lastik konusunda bana yardımcı olacak eksik olmasın
aslında hiç bozmadan biraz böyle zevkini alayım diyorum sonra yavaş yavaş yaptırmak niyetim
Merhaba UÄŸur,
Bende 2"get attırmayı düşünüyorum sen gayet rahat rahat geziyorum diyorsun benim amacımda senin gibi gezi ve camp olayı offroad yapmak değil ama sevgili Burak'ın dediği gibi ileride zehiri alırsak ne olacak
3 yada 3,5" kit atarsam ileride bu sefer lastikler deÄŸiÅŸicek
Yer tutmayacak bir şey bulursam hemen alırım yaşlı insanlar zor oluyor
Ben daha yırtmadım da annemin belini baya zorladı geçenler, şimdi daha temkinli biniyor. İşin kötüsü sağ ön yolcu tarafında üstte tutamak yok
Aslında fena fikir değilmiş Başkan, ama şu ara kadar bütçe ayıramam ben TL sanmışım karıştı biraz
Get'leri isteyen olursa yollayabilirim, bu hafta sökeceğim.
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
Getlerin talibi yoksa ben alabilirim göndermenize gerek yok Zeytinburnundayım gelebilirim
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Bülent hocam, Mustafa da istiyor. Ne zaman alır veya alır mı, sizin kadar acelesi var mı önce Mustafa ile konuşmak gerek. Pazartesi söküyorum ve bir an önce satmam gerek, ciddi durumda sıkışığım... yoksa hediye etmek isterdim
Çok incesin
Ben her zaman buradayım cevap gelmez ise görüşelim 05322666625 WhatsApp tanda yazabilirsin
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Bu gün ustamı aradım, Mustafa hocama getleri yollamak için. Orada unutmuştum yorgunlukla... 12 yaşındaki çırağı çöplerle birlikte atmış... Ne diyebilirim ki çocuğa...
Mustafa ve Bülent abi, kusura bakmayın ikinize de yar olmadı... Boşu boşuna arabayı alçaltmış ve bu işleme para vermiş oldum
Kiti takarken söktürseydim ekstradan ücret de ödemezdim...
Neyse, ikinize de get konusunda yardımcı olurum... Yaptırmak kolay... Bir tornacıya bakar iş...
Haydi, bak sen çırağın yaptığına
Kısmetimizde yokmuş ne yapalım
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
Ben dün buldum 4 tane get bana gerek kalmadı
Ama o çırağın kulaklarını çekmek lazım
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Tornada yaptırtıcam hallettim sayılır, fakat uzun yol gideceksen geldikten sonra yapalım gezer araba getlerle diyor
2"getlerle gezme yada başka bi sorun olur mu gerçekten
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8