Fuat Bey çok doğru yazmışsınız sizde kar ne arar ) benim aklımda da BF var ama tam emin değilim biraz araştırma yapıcam sizlerin değerli yorumlarıyla doğru lastiği bulucam.
2"get halen bulamadım,yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba...teknik çizim ölçü vs bulabilirsek yada numune,burda yaptırmaya çalışacağım...
Kendim yazdım kendim cevapladım gibi olcak ama yabancı bir forumda bi kaç tane teknik çizim buldum fakat bu arkadaşın aracı XJ kasa fakat ZJ lere uyduğu söyleniyor,bilgi amaçlı paylaşayım belki işine yarayan olabilir;2spacer3.jpg2Spacer2.jpguser2901_pic18148_1267033059.jpg
Get yaptıktan sonra evet görüntüsü güzel oldu ama eksileride paylaşmak istiyorum.
Konforum düştü, yol birde boZuksa biraz sıkıntı oluyor.
Virajlarda kupa daha fazla yatıyor biraz daha dikkat gerektiriyor.
Benim tecrübe ettiklerim bunlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
Teşekkür ederim bilgilendirmeler için,getin eksileri yok değil ama görüntüsü ve düşük maliyetli oluşu tüm herşeyi unutturuyor :/
Bu arada,forumdan bir arkadaşla görüştük kendisi kite geçeceği için aracın üstündeki getleri bana verecek,tam yapmaya niyetlenmişken işi çözmüş olduk,ama bu çizimlerde illaki birinin işine yarayacaktır diye düşünüyorum...
Muhakkak yarar yaptırırken bu çizimler elimde olsaydı zaman kazanırdım, önce söküp üstündeki orjinal lastiklere göre yapıyorlar çünkü araç sökük bekliyor ne zaman keyfi gelirde bitirirse 3 gün sökük bekledi benim aracım
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
Neyse artık bundan sonra yaptıracaklara yardımcı olmuş olur
Amortisörleriniz ve direksiyon amortisörünüz miladını doldurdu ise sürüşte hissedersiniz...
Yay üstü lastikleri get ile yay arasına koyulmalı yoksa ses yapar...
İyi bir rot balanscıya giderseniz hiç bir sorun yaşamazsınız...
Burçlar rotlar vs bazı şeylerde yıpranma varsa değişen açıları nedeni ile rahatsız edebilir...
Ben 2 aracımda da en ufak sorun ve eksi görmedim...
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''