Åžirkette sohbet ediyorduk bir arkadaÅŸ;
-Abi bende var o cihaz dedi ve getirdi verdi arabasındaymış olursa al kullan dedi şansa bak tamda benim sipariş edeceğim cihaz
Zj ye montajı konusunda destek rica ediyorum küllüğü kullanmıyorum içine oturursa oraya koyabilirim belki
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
Biz kafayı yemişiz diyorum en güzel satıp bi köye yerleşip orda huzur içinde yaşamak bu nedir böyle
Bu gün decoderi bağlatmak için gittim bi dükkan ben yapamam dedi başka biryer tam uyanık malzemeyide bn takarım seninki durur 250tl dedi
En son bi arkadaş vardı ona gittim oda saçmalasaydı kendim yapıcaktım gözüm karardı
Neyse o güzel bi dille yaparım ama teyp bırakman lazım cok yogun dedi bugün yapamazsam pazartesi hazır diye anlaştık bıraktım 50tl halledicek
siz canavar da teyp mi dinliyorsunuz ben egzoz sesini dinliyorum hepsine om basar yahu
Aynen katılıyorum ben aldığımdan beri hiç kullanmadım çünkü üstündeki orj değil benden önceki sahibinde hırsız girmiş göğüslüğü paramparça yapmış onun yerine başka takılmış ama oda çızır çızır dinlenmiyor cepten kablosuz hoperlor ile arada dinliyorum
WK oncesine modern teyp yakismiyor. Retro American ruhunu bozuyor.
kesinlikle.katılıyorum.Muhteşem.abi.motor.sesi. egzoz.sesi.en.huzur.verici.melodi.orjinalliğini.korumak.adına.görsel.anlamda.bura k.arkadaşımın.fikrine.katılıyorum.bendede.yen i.nesil.teyp.var.alırken.öyle.aldım.aracımı.o rjinal.teyp.arayışlarına.başladım.
Ya yuh GC efsanesi ZJ ile basladi evet ama bunu efsane yapan Son Mohikan WJ'dir agalar siz ne naval okuyorsunuz. Osmanli WK ile beraber cokmeye basladi
çok.özür.dileyerek.söylüyorum.ben.kitabı.son .sayfasından.okumaya.başladığım.için.5.2.v8. zj.yani.bu.saatten.sonra.hiçbir.model.beni.zj.kad ar.tatm,n.edemez. Rosie Huntington.oda.model.yani.kusuruma.bakmayın