Kablo yok ki. Sadece sarj ederken lazim. Onun disinda bildigin kasetten farksiz.
Mp3 yukledigin sd karti takiyorsun, kaseti teybe takiyorsun dinliyorsun.
Kablo yok ki. Sadece sarj ederken lazim. Onun disinda bildigin kasetten farksiz.
Mp3 yukledigin sd karti takiyorsun, kaseti teybe takiyorsun dinliyorsun.
Bu işte yanlış olan bir şey var ;
Benim CD Changer arka koltuğun altında, kontrol ünitesi ise öndeki kül tablasının yerinde. Radyoda FM' de 88.7 ' de yıllardır sorunsuz kullanıyorum, bu güne kadar hangi şartlarda olursa olsun tek bir cızırtı duymadım.
Ben de bu niyete girdim. Aracı aldığımdan beri radyo dinliyorum. Hagisini tercih etsem diye kaldım şimdi ancak sanırım FM transmitter olacak tercihim gibi görünüyor. Telefonuda bağlayabiliyoruz ayrıca buna sanırım.
Bursa'da çalışır diye tahmin ediyorum ama yinede en azından forumlardan bursa kullanıcı yorumlarını bulmaya çalış. Evet bluetooth olanları var aux, sd card ve usb girişleri mevcut kumandada çıkıyor içinden. Tek yapman gereken transmitter ve araç radyosunu boş bir frekans aynı olacak şekilde ayarlamak.
Burada buldum ama daha iş yapar mı bilmem
http://urun.gittigidiyor.com/ses-gor...ayer-218308693
ben aracımdaki teybi direksiyon kumanları çalışıcak şekilde güncel bir teyp ile değiştirdim. kumanda adaptörörünü temin ettiğim firmada bahsettiğiniz usb ve sd card okuyucuyu imal ediyordu. biraz araştırılırsa ülkemizde yapan mutlaka bulunur.
bahsettiÄŸim bu linktekinin benzeriydi.
http://tr.aliexpress.com/item/A25-ho...999.279.y8giIP
anladığım kadarıyla teyb içindeki entegrenin bacaklarından çıkış alıp aux girişi yapıyorlar. Cihazda bir nevi mp3 player sadece hoparlör çkışı yerine direk teybe bağlı çok komplike bir sistem değil.
bunlara para vermek yerine iyi bir elektronikçiye kablolu bir aux girişi yapıp bunu elinizdeki mevcut mp3 playerlere bağlamak aynı işlemi yerine getirir.
LAND ROVER DÄ°SCOVERY 2 TD5
LAND ROVER DEFENDER V8
LAND ROVER DÄ°SCOVERY 1 V8
Ön konsolun büyük bir bölümünü teyp tamamlıyor orjinal olmayan bişey takmak istemedim hepimizin derdide biraz bu zaten
Aux çıkışını 80TL yaparız dedi aslında baktım da aux çıkışını usb ye çeviren aparatlar var acaba okur mu
Abi sorma çıkamadık işin içinden
Ses kalitesi gayet iyi. Bi de 320kbps mp3 yuklerseniz tamamdir. Evet sarjla calisiyor. Arac cakmaklik sarj girisi geliyor yaninda.
Altta paylasmis arkadas ama pahali.
Evet ama bana 35₺ ye geldi.
CD derken? CD'ler diyecektin herhalde 10'lu CD changerimiz var ya hani
CD'lerden sıkılıyorsun bi sure sonra. Surekli yazdirmak ugrastiyor o yuzden.
Bu adaptörden elinde olan varsa fm transmiter le degişebilirim sıfır kutusunda duruyor denemediğim dönüştürücü bir bu kaldı heralde
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Bin millik bir yolculuk, tek bir adımla başlar."
1998 Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2L V8
bende sizler bu konuda muzdariptim sonra bu nu buldum ama pahalı değmez diye almamıştım bu çoğu araç için üretilmiş teybin arkasındaki cd changer soketine takılıyor daha önceki aracım sizikiler gibi cd ve kaset çalardı onun içinde bir forumda okumuştum teybin içindeki bir etregre bacagına aux kablosunu lehimlemiş öyle kullanıyorlarmış
http://urun.n11.com/usb-ve-sd-ceviri...B&gclsrc=aw.ds