7 inc kit var emirhandan aldım
kutu da işlem görüyor zaten ama çamurluk ta kapıya gelen yerleri ezmek gerekiyor mu?
7 inc kit var emirhandan aldım
kutu da işlem görüyor zaten ama çamurluk ta kapıya gelen yerleri ezmek gerekiyor mu?
anlaşıldı..:::::::::::::
yapmayın gözünüzü seveyim. Tam kendimi bağ bahçe işlerine vermişken, bu da nerden çıktı şimdi... Bu konuyu kapatmayı hatta silmeyi teklif ediyorum... Aklımı çeliyor
www.geze-gen.com
Bir heves başladık bakalım
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erdinc senden sonra fatih duymaz a 7'' yapildi. on eski kollarin istersen iki taraftan disa dogru ez.istersen kestir cunku degıyor. biz camurluklara ve tamponlara dokunmatik sadece arka tampon dan cok az traslama yapildi. tamamen ayarla ilgili direksion sisteminde baglanti hatasi var rot kafalarindan alt ve ustu tam izt yonde sikmam gerekiyor. oda aci verip surtmeyı engeller. veya direksion amortisorunu farklı sistemde takarak(tolga yilmaz) yapildi tamamen kurtarabilirsin
zj candir,gerisi
erdincin montajı ile ironrockun (yeşil olan) arasında ayar hatası var sadece...eğik olan kısma bakın sorun görünüyor..üst (pitman tarafı ) ve alt eğik olan kısım ayar kısmından biraz çevrilecek okadar...
tolga yilmaz resim atarmisin.aradaki farki gorelim
zj candir,gerisi
Öndeki kolları hallettik
Dodikler de takıldı eski kolların tablsnın bağlantı yerleriiçin sürterse keseriz dediler...
Aracı denedim 80_ 90 la giderken gezme yapıyor alt süratlerde bişey yok alt kollar açısından yapacak bişey yok galiba büyük y kol bağlı diger taraf tek kol şeklinde oraya bir çözüm olsa iyi olacak
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
erdinc
gezme tamemen ayarla alakalı,on tarafi iyi bir rot balanscıya,kamberkastel vs. icin. arka tarafda da track barda ayar var lastiklerini olc iki tarafinda disa acikligi(camurluktan lastigin en dis kenarina dogru) esit degilse ayarlaman gerekiyor
- - - Mesaj Birleştirme - - -
aynen 1.5 yildir tek kolla idare ediyorum)
zj candir,gerisi
Var ya...
Kendimce hayatımı değiştirmiştim...
Dertsiz sade huzurlu bi yaşamın peşinden koşuyordum uzunca bir süredir...
Aklımı KARIŞTIRIYORSUNUZ...
Beni KA RI§ TI RI YOR SU NUZ...
Yaf kapatın bu siteleri, paylaşmayın bişiler...
Ateş edicem.. O olucak bak...
Bilmem anlatabildim mi?
KAPİŞ?
COMPERENDE?
Müdürler» yasaklayın beni... ÇILDIRICİĞİM...
Konu Alfonse tarafından (19.Nisan.2014 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir.
...Ne yerdeyim Ne Gökte...
Bu arada bu konuya vesile olan ZJ ne oldu ? bir görseydik diyorum...., ateş aldı gitti !