Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Çakmaklık ampulünü nasıl yenileriz

Üye y-bsungur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir

Çakmaklık ampulünü nasıl yenileriz

Arkadaşlar çakmaklık ışığı söndü ZJ lerde çakmaklık ampulünü nasıl yenileriz bilen varmı
    Konu y-bsungur tarafından (30.Nisan.2016 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Yok Burak çakmaklık çalışıyor yani sigorta sağlam sadece ampulü yandı ama nasıl degiştiriliyor T.O da bulamadım

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Alıntı y-bsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok Burak çakmaklık çalışıyor yani sigorta sağlam sadece ampulü yandı ama nasıl degiştiriliyor T.O da bulamadım
    yıldırım arkadaşım işin zor bence sökmeye değmez çünküüüü...torpido gözü dahil komple alt çerçeve çıkacak arkasında girişleri vede sökmesi teferruatlı ben geçen sene 5,2nin ampul kontrol değişiminde hepsini sökmüştüm çetrefilii bir şey değmez ama yol bilgisayarı vs bakımı yapacaksan o zaman sökersin oda aradan çıkar.....

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Alıntı toporomboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıldırım arkadaşım işin zor bence sökmeye değmez çünküüüü...torpido gözü dahil komple alt çerçeve çıkacak arkasında girişleri vede sökmesi teferruatlı ben geçen sene 5,2nin ampul kontrol değişiminde hepsini sökmüştüm çetrefilii bir şey değmez ama yol bilgisayarı vs bakımı yapacaksan o zaman sökersin oda aradan çıkar.....
    İlhan arkadaşım tavsiyene uyacagım Torpido gözü alt çerçeve cidden sökmeye değmez zaten ailece sigara kullanmıyan bir aileyiz o nedenle arabada çakmakla hiç işim yok,benim zj nin belkide en orijinal yeri küllüğü ve çakmagıdır (benden önceki sahibide benim gibi yeşilaycıydı)çünkü hiç kullanılmamış durumda,ne zaman o ampul söndü onuda bilmiyorum dün dikkatimi çekti aşagıda halka gibi ışıldıyordu bir baktım körelmiş.

Moderator Beatrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Nereden
    Ä°stanbul
    benim zj nin belkide en orijinal yeri küllüğü ve çakmagıdır (benden önceki sahibide benim gibi yeşilaycıydı)çünkü hiç kullanılmamış durumda,ne zaman o ampul söndü onuda bilmiyorum dün dikkatimi çekti aşagıda halka gibi ışıldıyordu bir baktım körelmiş.
    kendini suçlamaktan vaz geç..., bu senin hatan değil..., hayat bazen böyle işte.....üzgünüm.....

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    hayat bazen böyle işte.....üzgünüm.....

Abime ne diyeyim..Çok iyisin Ergun Abimm benim Üzülmene değmez. Yeşilaycılık bir yana Çakmağıda çakmağın halkasınıda boşverdim zaten.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Her ne kadar İlhan arkadaşıma tavsiyene uyacağım çakmaklığa dokunmayacağım dedimsede ,hepimizin abisi Ergun abimizin üzülmesine gönlüm razı olmadı çakmaklıgı kendi yöntemimle torpidoya filanda ellemeden farklı bir yönden çok kolay bir şekilde söktüm bozuk ampülünü degiştirdim toplamda bir saatimi alan kısa bir çalışma oldu işte bunlarda gündüz fotoları akşam hava kararıncada ışıklı halini çekip fotografını paylaşacagım. DSCN1161.jpg DSCN1164.jpgDSCN1165.jpg

Üye toporomboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    27.Nisan.2014
    Nereden
    DATÇA-MUĞLA
    Her ne kadar İlhan arkadaşıma tavsiyene uyacağım çakmaklığa dokunmayacağım dedimsede ,hepimizin abisi Ergun abimizin üzülmesine gönlüm razı olmadı çakmaklıgı kendi yöntemimle torpidoya filanda ellemeden farklı bir yönden çok kolay bir şekilde söktüm bozuk ampülünü degiştirdim toplamda bir saatimi alan kısa bir çalışma oldu işte bunlarda gündüz fotoları akşam hava kararıncada ışıklı halini çekip fotografını paylaşacagım. DSCN1161.jpg DSCN1164.jpgDSCN1165.jpg
    geçmiş olsun herhalde sol alt tarafı söktünüz..klipsle bağlantısı var konsolla bende nasıl bir şey sökmeden oldu diye şaşırdım gerçi ben tüm konsol bakımı için ana gövde hariç heryeri sökmüştüm ama sigar küllük için tek parça direksiyon altındaki parçanın sökülmesi yetmiş...yine bişey öğrendik....

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    geçmiş olsun herhalde sol alt tarafı söktünüz..klipsle bağlantısı var konsolla bende nasıl bir şey sökmeden oldu diye şaşırdım
    Evet İlhan arkadaşım aynen dediğiniz gibi oldu sol taraftan direksiyon altını sökünce çakmaklık olduğu gibi oracıkta duruyor,ondan sonrası zaten çocuk oyuncağı.belkide zj deki en kolay sökülebilen malzeme diyebilirim.

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Cigara içmesemde çakmaklığım faaldir DSCN1168.jpgDSCN1172.jpg

Üye mjz66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ãœyelik tarihi
    04.Mart.2014
    Biz ruh hastasıyız abi bir kez daha anladım! Bir tane normal adam varsa aramızda dişlerimi sökecem🙈 Türünün son örneği anortikler forumu😂😂😂

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ãœyelik tarihi
    03.Nisan.2014
    Nereden
    EskiÅŸehir
    Hahha Haaa Haa GÃœNAYYDINNNN..