Hayır, muayene tarihi yaklaşırken yaptıracam. Ama projesi bende.
Sağolasın hocam.
Arabanın 5 senelik bakımını yaptım. Değişmediğim yağ, burç, parça vs. kalmadı. Tertemiz mis gibi biniyorum. 2004 Overland'lar da piyasaya düşmeye başladı mı buna tam güzel bi proje yapar, Overland'ıma da taksi gibi binerim.
ZJ? Hmm, geriye adım atmayı sevmem.
Sunroof'u dökülen, çamurluk sinyali düşen, tavan döşemeleri sarkan...
WJ'me küfredenin WK2'si olsa.
sunroof dökülmüyor bi kere olması gerektiği gibi yaza girerken aracın yaşını da gözönüne alarak bir bakım hakkı olacak ki ömrü uzun olsun..senin aracı 3 sene sonra göreceğiz.
çamurluktaki badem sinyal düştüyse sebebi var ...videoyu iyi izle bakalım neden düşmüş..senin wj ile hayal edemeyeceğin şeyler bu videodakiler
tavan döşemesine gelince senin aracın 3 yıl sonrasında tavanına bakacağız nasıl olacak kaldı ki benim tavanın sadece şofor ve yolcu tarafında baş kısmında hafif sarkma vardı gerisi davul gibi dergin dimdik duruyordu yapıştırıp idare etsin demek yerine komple kumaşı yeniledim
bu arada benim zj senin araçtan 3 yaş yaşlı km olarak daha yüksek daha eski teknoloji ama benim kapı fitillerinden ses gelmiyor ve hala fabrikadan çıktıığı gibi ...senin wj gibi henüz tofaşcıdan kapı fitili alıp takmadım zj ye )) yeni fitillerin nasıl ses yapıyor mu
ha bide koltuk ısıtmaları var mı yok mu ısıtma var da düğme mi yok düğme var da ısıtma mı yok yoksa hepsi mi yok var da çalışmıyor mu nasıl bi kaos olm o öyle ... ben açınca ısıtıyor da ondan sordum hani 3 yaş teknoloji farkı var ya... cam çerçeveleri ne durumda pul pul dökülüyor dimi ultra nano yeni teknoloji
cem kardeşim bu sistem mercedes lerde var ... herhalde benden önceki sahibi aynı sistemi uygulamış ben böyle aldım ama çok kullanışlı bir sistem;montaj kasası ile tüp 2 parça halinde sıkıştırma aparıtı ile tüp sabitleniyor alması takması çok kolay ALLAH kullandırtmasın cümlemize.....
Bu zj/wj icin hood liner/isolater dedigimiz kaput alti sungerden nerede bulabiliriz. Bu malzeme zamanla parca pincik oluyor. Yenilemek motor yangını icin onlem olabilir
Tap tapa tapa tap... Tap tap
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Koltuk isitma var mi derken?
Sizde Quadra-Drive mi var bu arada yoksa NO-Drive mi?
Evet sizin kapı fitillerinden ses çıkmaması güzel bir olay. Aracın içinden gelen şangırtılar şungurtular dışardan gelen sesleri iyi bastirip iceri almasini engelliyor
BaÅŸka da bir ÅŸey demem )))
Konu Maverick tarafından (04.Mayýs.2016 Saat 18:06 ) deÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir.