2011 SsangYong Kyron 2.0 Xdi O/V
2016 Mondial RXÃŽ EVO 250 cc
2008 Chevrolet Captiva 2.0D ov
2007 Subaru Forester 2.0 ov
2000 Grand Cherokee 4,7 + Atiker Gold Lpg
2009 Subaru Forester 2,0Xs+Prins Lpg
2004 Subaru Forester 2.0x +Milano Lpg
2004 Renault Laguna Prıvılege+Milano lpg
1997 Toyota Carina GLÄ°+Milano Lpg
Pasif önlem gibi gözüksede, yinede önlem almak iyidir.
Cirt bantlar tuafiyecilerde var metre ile satiliyor bilmeyenler için alabilirler. Iki cirt banti birbirinin uzerine dikmeden ust ve alttan yerlestirip sag koltuk önune rahatça takilabiliyor. Rahatca cekip cikartilabiliyor. Her hangi bir delme, yapiştirma yok.
Tabii Sol tara içinde yapicam.
Tabi Allah korusun, kimsenin başına gelmesin.
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
Ben acı tecrübeyle yaşadım. Yolda giderken araç aniden motor kısmından tutuştu.Allahtan olay itfaiyenin tam önünde olduda anında müdahile ile çok basit atlattım.Yoksa bir 5.9 tarihe kavuşacaktı.Şimdi aracımda 2 yangın söndürme bulunduruyorum ve kullanım tarihlerine dikkat ediyorum.
Saolun,olayın gerçekleştiği gün bir gezi esnasında derin bir dere geçişi yapmıştım o sırada nasıl olduğunu anlayamadığım şekilde şanzuman su almış eve geri dönerken şanzumandaki su aşırı ısınmayla kaynamaya başlıyor ve yağı motora atıyor işte o an yağ alev alıyor.Arkadan gelen arkadaşım uyarısıyla aracı sağa çektiğimde motor kısmından duman çıkmaya başladı.O anda olayı gören itfaiye çalışanları tüplerle hemen müdahale ettiler.Aracın motor kısmındaki sol tarafta silecek suyu deposu buji kabloları ve bazı kablolar alevden dolayı zarar gördü.Bu olay sonrası tüm sol tarafta bulunan alevden en ufak bile zarar gören tüm parçalar orjinalleri ile değişti şanzuman sıfırlandı.
Çok geçmiş olsun Cenk bey
Ancak 1kg Tüp ölçüleri koltuk önü için altı üstü tam oturuyor, bu şekil uygun olmakla beraber oturan kişi içinde rahatsızlık vermiyor.
tüp ağzı özellikle içe bakması ise; iner binerken bir şekilde takılmalar olmasın ve mekanizma kazara açılmasın diye.
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
Ömür bey'in cırt bantlı çözümü ile 1 kg'lık yangın söndürücüyü taktım.
Cabuk acilabilen kelepçe kullanin, cırt kaza anında firliyormus
In Vino Veritas in Aqua Sanitas
NE YAPARSAN YAP, KENDİN İSTEDİĞİN İÇİN YAP
Dün akşam E-5 ten gelirken gördüm bir Nissan jeep yanıyor du motor bölümünden o an aklıma geldi bende tüp olmadığı ve hemen tüp alımını yapmam lazım.Kelepçe fikri güzelse aslında hemen yaptırmak lazım bu konuda önerisi olan arkadaşlarımız varmı ?
Koltukta nereye ve nasıl takıyorsunuz??