Bende varım da ama maliyet önemli
Bende varım da ama maliyet önemli
Burak.maliyet belli 270 tl. Ha ben gider tornacida yaptirrim dersen 100 tl ye kimse parmagini kipirdatmaz sana ozel uzerinde.prova yapip kesip bicip yapacak tahmin ediyorum 200 den asagi tornaci yapmaz bunu burda hazir yapilmisi bar birebir olculerde o yuzden 50 ye 100 e pek bakmiyorum gidip tornacinin basinda bekleyip vakit oldurmek istemiyorum. Pahali da degil icuz da degil ama onemli bir.destek parcasi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen ben de o yüzden sordum, burçları daha yeni değiştirdim, yollar bi düzleşti bir düzeldi sorma
Rot diye bir ayar varmış da ben habersizmişim neredeyse...
Nasıl ne şekilde temin ederize geçelim derim, 3,5 bakmayalım böyle işlerde.
Hiç böyle bir şey yapmamış bir ustanın kurbanı olmak var, hatalı yapması var, oturtamaması var, kendi hatasını da size mal etmesi var.
93 Limited 4.0
Arkadaşlar yarın 6 tane alıyorum. ilk eft havale yapanlar ürünü alır. facebookta ürün 400 tl ye satılıyor. mm rik oturuyormuş sorun yok. autocad çizim çelik çekme borudan yapılmış sağlam bir ürün gibi duruyor. fiyat 270 tl ....
Hesap Sahibi : Mert BirincioÄŸlu
YAPI KREDÄ° : TOPKAPI CENTER ÅžUBE KODU 686
IBAN : TR44 0006 7010 0000 0068 4933 34
1 mert
2- ayhan
3- kadir
4- cenk
5- muhteÅŸem
6- bülent-atakan
7-
Arkadaşlar yarın 6 tane alıyorum. ilk eft havale yapanlar ürünü alır. facebookta ürün 400 tl ye satılıyor. mm rik oturuyormuş sorun yok. autocad çizim çelik çekme borudan yapılmış sağlam bir ürün gibi duruyor. fiyat 270 tl ....
Hesap Sahibi : Mert BirincioÄŸlu
YAPI KREDÄ° : TOPKAPI CENTER ÅžUBE KODU 686
IBAN : TR44 0006 7010 0000 0068 4933 34
1 mert
2- ayhan
3- kadir
4- cenk
5- muhteÅŸem
6- bülent-atakan
7- serkan archway
Havale yapıldı say
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
Bence kaçırmayın... Bitince aynı ürünü bulamazsınız...
Türk insanı para gibidir, içine ışık tut ''ATATÜRK'' yoksa ''SAHTEDİR''
yarın sabahtan maslakta olacağım sonra seyrentepeden bu parçaları alacağım yolumun üstünde olan varsa bırakayım kimler nerede bana ulaşsın mesaj atsın lütfen...atakan zeytinburnu onu biliyorum
05332823147
başkan mail attım sana ilgilenirsin artık
Başkan dayıya bırakabildin mi aparatı
Cenk NALBANTOÄžLU
Teşekkürler cumartesi montajı gerçekleştireceğim
Cenk NALBANTOÄžLU
Cuma veya C.Tesi Silivriye gitmeyi planlıyorum, geçerken uğrarım. Gelmeden ararım.
93 Limited 4.0
1 mert
2- ayhan eft geldi...ofiste duruyor
3- kadir
4- cenk ..eft geldi ...dayıya teslim edildi
5- muhteşem ...eft geldi kargo yapılDI
6- bülent-atakan....elden teslim oldu ödemesi alındı
7- serkan archway eft geldi teslim alacak
Hangi kargo baÅŸkan
SM-T530 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi