Bir aksilik olmaz ise yarın montajı gerçekleştireceğiz.Resimler burada paylaşırım
Bir aksilik olmaz ise yarın montajı gerçekleştireceğiz.Resimler burada paylaşırım
iyi günler direksiyon sabitleme aparatını satan biryer bilen varmı acaba istanbulda şimdiden teşekkürler
Yaptırmak isteyenler varsa yeni bir liste yapabiliriz.
1. Resul özuçan
2. bahadr
Makine uretimi yapan bir arkadasa gosterdim yarim saate yaparim dedi.. elinde bu aparattan hazir olan olcu icin gonderebilirse veya detayli net olcu cikartabilirse isteyenlere yaptirip maliyetine verecegim.
Jeep olunca 50 100 liralik parcaya 450 lira istiyor yamyamlar
WJ için oluyor mu bu? İlk mesajda başkanın resimleri kaybolmuş.
1. Resul özuçan
2. bahadr
3. VolkanG
numune geldi arkadaşlar. isteyenler adını eklerse toplam adede göre fiyat alacağım. maliyeti ona göre çıkacak
ZJ için bende almak istiyorum.
1. Resul özuçan
2. bahadr
3. VolkanG
4. denizcaliskan
Yilbasidan sonra aparatlari aliyorum. Tanesi 180 tlye mal oluyor. Isteyen arkadaslar ozel mesaj atarsa banka bilgilerini gondereyim.
bugun basıma gelen olay işe gitmek uzere park yerınden cıkarken öyle bir ses geldiki patlama gibi dedim herhalde motor patladı ve mutlu son direksiyon boşta. sabahın kör vakti çekici sanayi işin iyi yanı seyir hakinde olmadı şu an sanayide usta çıkmasına bak dedi daha öncede işlem görmüş dedi ama iyi bir kaynakjcı ve destekle sanırım çözülür çıkması yada sıfırı çok uçuk rakamlar gibi geldi bana.
yok ustad kutunun o 3 cıvata yerı var ya onlar kopmus kutu boşta sallanıyordu, zaten daha once ıslem gormus cıvatlarda bunun degıl dedı usta ınce kullanmıslar dedı bakalım kaynak vs yapabılırlerse toparlayacaklar.
kaynakla olmaz direksiyon sabitlleme aparatı lazım yoksa gene kırılır ve şakası yok 80 kmh ile giderken kırıldığını düşün direksiyon boşalıyor sakın kaynağa güvenme hele ki daha önce de kaynak olmuş
bu konuyu incele
http://www.geze-gen.com/showthread.p...e+aparat%C4%B1
bu konudakı destek aparatını yaptırıyorum ustad bıttıgınde montajını yapıcaklar mert baskan bırde bulusmaları nereden takıp edebılırız 0549 797 22 42 whatsapp grubumuz felan varmı :
Merhaba ,
Güncel bu konu ilgili çalışması olan veya daha iyi bir iyileştirme bilgisi mevcutmu acaba , keyifli formlar