Bunları da programla rastgele yaptım
Burak, önerilerin için teşekkürler... , logo tasarımı ile ilgili aylarca aradık çalıştık desek yeridir....
Ama artık bir sona geldik ve geri dönmemeye değiştirmemeye karar verdik, en azından uzun bir süre için...
İsmimiz her ne kadar geze-geni andırsada aslında bir tire ile anlamı değişiyor.... ; Gezginin geni..., genlerimizdeki gezgin gibi....
Kısa zamanda bu logomuz her yerde olacak ve görüldüğü yerde tanınacak...
Sonunda bir logomuz oldu.Eee hadi stickerlar basılsın
Burak önerilerin için teşekkürler... Ellerine ve emeğine sağlık... O kadar çok tartıştık ki zamanında...
Neredeyse forumu kapatıyorduk. birbirimize girdik Bu tartışmalar esnasında, geze-gen logolarını da konuştuk...
Fakat son vardığımız kararın yerinde olduğu konusunda artık bir tereddütümüz kalmadı...
www.geze-gen.com
Rica ederim abilerim. Öyle can sıkıntısından yaptığım şeyler.
Geze-gen Gezginin Geni bu açılımı çok sevdim. Ben o şekilde düşünmemiştim.
Nasıl bir süreçten geçtiğinizi çok iyi tahmin edebiliyorum logo seçimi sırasında aynıları yaşadık
Güzel olacak...
Elinize sağlık...
Perşembe akşamı sticker dağıtımı varmı?
çok isyankar gördüm seni kaşif...evet değiştirilemez hangi logoyu yaparsan yap herkesin hoşuna gitme ihtimali sıfır ..ileride ihtiyaç hissedersek profesyonel bir tasarımcıdan bastırırız 2bin tele logo isteriz belki...ama o kadar paraya gerek var mı...merak edilsin ilgi çeksin gezoff geze-genoff kimi off uzantılı klişelerin dışına çıktığımızı düşünüyoruz yönetim kurulu olarak da içimize sindi kavga etmeden ortak beğeni aldı o yüzden değişmez diyoruz ...
İyide sustum diyorum zaten logomuz hayirli ugurlu olsun yapaninda eline saglik...
güzel güzel. ... farklı, garip ve iddialı.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
www.geze-gen.com
Eceye gosterdim bu niye sayfa kenar susu gibi dedi