Yahu ben begenmedim diye degissin demiyorumki zaten niye sanki ben degistirelim diye israr ediyomusum gibi surekli degistirilemez yazip duruyosunuz ?
kertenkele yumurtası (kargo ) az önce elime ulaştı ve yumurtadan çıktı en kısa zamanda araç üzerindeki fotoğraflarını paylaşacağım teşekkürler başkan tasarım ekibi emeği geçen tün geze-gen ailesi
Bence logo çok güzel olmuş.Gezmek yüklemini çok iyi anlatan, sabırsız, yere çok iyi tutunan ayaklar...Ayrıca kertenkele düz duvara çıkan bir canlı.Kuyruğunu koparıp, sonra yeniden modifiye olan süper bir yapısı var.Tıpkı tamponu arazide bırakıp, çeliğini alan geze-genler gibi...
Çok çeşitleri var yarım inch uzunluktan, onlarca inch uzunluğa kadar.Devasa olup çamuru seven büyükleri var...Var da var yani...Elinize sağlık.
valla bence fikir ve şekil süper olmuş,
kertenkelede tam bir offroad canlısı.
logo renginde bir kaç renk olsa çok iyi olur derim örneğin kaporta üzerinde düşünürsek koyu renkli araçlar üzerinde kırmızı,portakal rengi,beyaz ve kertenkele yeşili tonlar bence çok güzel durur açık renkli araçlar için siyah oldukça çekici durur diye düşünüyorum.
camlarda bence her renk iyi durur.
yine de yeşil veya portakal rengi fark etmez bende bir tane istiyorum.
Konu y-bsungur tarafından (04.Nisan.2014 Saat 04:24 ) değiştirilmiştir.
Vaay abim büyük üstad nasılsın iyimisin .iyi ki dün Muhteşimi görmeye gitmişim dünden bu yana siteye kaçıncı girişim özlemişim valla..
logo diyince abi senin resmin altında duran logo mesala renk olarak çok iyi durmuş.
Gayet güzel bir logo oldu sonunda, logo tasarım kısmında yardımcı olamadığım için kusura bakmayın lütfen, kişisel işlerimin çoğunluğundan uyumaya zor vakit ayırdım, Mert her ne kadar rica etmiş olsa da elimden bir şey gelmedi.
Artık varyasyonlarda elimden geleni yapmaya çalışırım.
Daha önceki mesajlarda Ergun abinin de belirttiği gibi nasıl logo olursa olsun herkesin hemfikir olması imkansız.
Logonun bir simge ile özdeşleşmesi önemli bir konudur ve bunun kertenkele olması bence gayet şık olmuş.
Akılda kalıcı, basit ve uygulanabilir.
Yapanın ve düşünenlerin eline sağlık....
Kafası biraz basık ama bu logoyu garip bir şekilde sevmeye başladım....
Tamam kızma Ergun Abi... Şaka
www.geze-gen.com