Fuat beyin paylaşımı gerçekten güzel ne kadar acaba uygun ise bende düşünebilirim. Yerli ürün yapan arkadaşlarında eline sağlık bu tarz bir ürün yapabilirler mi acaba
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
250 olunca gümrük vergisi de olur toplu getirilse fiyat düşer mi acaba yada Türkiye'de satan yokmu
Öncelikle böyle bir konuya parmak bastığınız için tebrik ediyorum
Bütün olması hem avantaj hemde dez avantaj alt ayakları kırık olduğu zaman farlar sinyaller sallanıyor ayrı olmasının avantajı mesela sinyal kırıldı sadece sinyali değişebiliyorsun bütün olunca sallanma riski azalıyor fakat her hangi bir darbede kırıldığı zaman komple değişiyorsun tabiki bu avantaj ve dez avantajlar göz önünde bulundurmamız gerekiyor mesela ben geçen gün sağ sinyal değiştim yan sanayi 65 tl idi bakalım fiyatlar nerelerde çıkacak farların sallanmasından rahatsızım farların önünü göstermemesinden rahatsızım biraz daha fazla para ödeyebilirim bu konular hallolursa
34 S 4446
Grand cherokee 5,2 1997
yıldırım bey benimde 1997 model grand cherokem var ve farlarından menmun değilim eğer far imalatınız bitti ise ben almak isterim eskişehirde ikamet ediyorum
Mustafa bey özelden mail gönderdim ..Bildirileriniz bölümüne bakınız lütfen
Far konusunu bende merak ediyorum durum nedir
özelden mesaj yazdım resul..
Yildirim aÄŸbey bende rica etsem
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
Ömür sanada Özelden yazdım.
Merhaba arkadaşlar ne oldu bu konunun Sonu acil farlarımı değişmem Laz'ım önerisi olan varmı
hoca nooldu proje be? valla görüntü şahane. şatış varsa bi çift almak isterim jeep logolu olanlardan.
1997 ZJ 4.0 GC aldim ve farlarin aydinlatma performansi cok kotu malesef, proje ile ilgili bilgi alabilirmiyim,
Ozelden lutfen..