aracımdan çıkan 2011 üretimi diş derinliği iyi olan lastikleri satıyorum pazarlıksız 400 tl 4 adetdir. yakında olanlara elden teslim ederim.
GEZE GEZE BU GEZE-GEN BİTMEZ tüm videoları 720p veya 1080p olarak seçerek izleyin...
yok mu lastik isteyen
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı yok mu lastik isteyen Hayırdır kardeşim arabayı mı söküp satıyosun parça parça SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Hayırdır kardeşim arabayı mı söküp satıyosun parça parça SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi yoo lastikleri yeniledim at aldım bunlar da işine yarayan birine gitsin diye yazdım öylle..
Han Solo Nickli Üyeden Alıntı yoo lastikleri yeniledim at aldım bunlar da işine yarayan birine gitsin diye yazdım öylle.. Aferin takip ediyorum, seni denemek için yaptım😉👍 SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mjz66 Nickli Üyeden Alıntı Aferin takip ediyorum, seni denemek için yaptım😉👍 SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi iyi takip et yakında bi amerikan daha gelebilir beklemede kal
Forum Kuralları