Ömür işin açıgı CAB in yerini bende tam olarak bildiğimi söyleyemem çünki hiç bana lazım olmadı sırf sana yardımcı olabilmek adına linkini attıgım sayfadan edindiğim bilgiye göre seni yönlendirmeye çalıştım.t.o ya göre mutlaka araç içinde ön gösterge panelinin altında bir yerlerde olması gerekiyor.
HCU kontak açıkken ama araç çalışmiyorken gelen bir akim yok. Eğer dedîğin gîbi CAB HCU yu besliyorsa voltaj gönderiyorsa aklima gelen acaba beyindeki klasik lehim atmasından dolayimi elektrik gelmiyor. Eğer böyleyse direkt beyindeki plaka uzerindeki leğimleri onarmak suretiyle sistem çalışır vaziyete geçip CAB tan HCU ya akimi gönderir. Ne dersin Yildim ağbey ?
Sistemin nasil çalıştığıni sirasiyla ne neyi takip ettigini Zj lerde bilsek sorunu bulmak kolaylaşıp müdehale olacak
denizci & mimar -
Deniz Ticaret Gazetesi / broker/ yelken eÄŸitim/renovasyon.
bence onarım sırasının başına abs beyinin lehimlerini yenilemeyi koy.daha sonra sensörlere geç
gidemediÄŸin yer senin deÄŸildir
CAB Voltajı araç çalışırken gönderiyor çalışmazken göndermiyor sen araç çalışırken HCU besleme voltajını ölçmen lazım bizim zj lerde CAB in yerini yolcu tarafında ön panelin altında oldugunu söylüyor.CAB sen aracı çalıştırdıgında tüm sistemi test ediyor ve eger hata kodu alıyorsa abs fault lambasını sürekli yakıyor.